2777
2789

دوساله ازدواج کردم 

و بنظرم شوهرم مودی ترین آدمی هست که تا بحال دیدم 

یه روز خوبه یه روز نه 

26 سالشه نمیدونم چیکار کنم وقتی قاطی کنه به هیچ وجه کوتاه نمیاد و خیلی فاصله میگیره و همش باید برم منت کشی ک اونم باز محل نمیده 

مثلا مامانم بیاد خونم نهار بمونه ناراحت میشه😐و دیگه خونه نمیاد تا اونا برن 

ادامش رو پست بعد میگم😭

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین چند وقت پیش مادرم اومد خونم و وقتی زنگ زدم بهش ک بیا خونه گفت نمیام و تا اخر شب نیومد 

ولی با همین خانوادم یه روز انقدر خوبه 

به پیشنهاد خودش خانوادم رو بیرون میبره سینما و...

وافعا نمیدونم چیکارش کنم 

و راه درست چیه🥴

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
تو نامزدی میشه یه چیزایی فهمید

دیگه حالا گذشته رفته

الان بگو چه غلطی کنم🥺

برای من می‌ره توی خودش خود به خودم درست میشه کاری نمیکنم سر به سرش نمیزارم

خب اپن لحطه من نمیتونم تحمل کنم 

مثلا آدم کاری چیزی داشته باشه و یا اینکه جایی دعوت شه 

باید چیکار کنم این لحظات؟

هیچی باید صبرکنی تا زمان بگذرع. شوهرت بچه اس بزرگ بشه بهترمیشه

هوفف🥺😭

من پیر میشم تا این بزرگ شه😬

متولد خرداده؟

خردادیای بدبخ

چیه یاد گرفتین خردادیا الن و بلن...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️