2777
2789
عنوان

شوهر مودی دارین اصلا ایم یه همچین آدمایی رو چی باید گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 86 پست
وایی خدا بهت رحم کنه پسرت خردادیهخدا کنه به خودت بره 😂

😭😭😭😭😭

من بدبخت چه کنم با شوهر گاومممم

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایی خدا بهت رحم کنه پسرت خردادیهخدا کنه به خودت بره 😂

چرا نگووو تو رو خدا😢😂ده سالشه مثل ماه میمونه به خدا 

فقط یکم دم دمیه🤕

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

وقتی سگ میشه محلش نزار دعوا نکن فقط بی تفاوت باش

خب اخه میبینی ادم کاری چیزی داره 

مثلا میره ساعت 11 شب میاد من چیزی نگم؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

ی چیزی از خردادیا شنیدین تکرار میکنید همسر من خردادی هست بهترین  و نرمال ترلین  آدمی که تو زندگیم دیدم هست 

غیر از ماه تولد فاکتورهایی مثل تربیت و فرهنگ و نوع نگرش و .... رو در نظر بگیرید

😂😂😂😂😂

کوفت نگیری😂😂😂😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ی چیزی از خردادیا شنیدین تکرار میکنید همسر من خردادی هست بهترین و نرمال ترلین آدمی که تو زندگیم دی ...

آره والله موافقم

متاسفانه باید بگم راه خیلی سختی در پیش داریزندگی با این آدما زجر مطلقه

😭😭😭😭😭😭

شوهرت هنوز بچست عزیزم ب بلوغ فکری نرسیده هنوز

حالا اگه خردادی بود جوابت فرق میکرد ها 

ای بلا گرفته😂