2777
2789
عنوان

شوهر مودی دارین اصلا ایم یه همچین آدمایی رو چی باید گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 86 پست
دقیقاااااهمه ی اینایی که گفتین رو داره میکنه و این وسط فقط من دارم حرص میخورم

خب دیگه بالغ نیست پسر ۲۶ ساله هنوز عقده تو وجودش هست اگه حداقل باهاش ازدواج سفید میکردی بهتر بود 

خب دیگه بالغ نیست پسر ۲۶ ساله هنوز عقده تو وجودش هست اگه حداقل باهاش ازدواج سفید میکردی بهتر بود

😂وای خانواده ما اصلا نمیدونن ازدواج سفید چیه 

همچین موضوعی تو فرهنگمون قفله اقلا🤦‍♀️

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نظرت اگه مرسوم بود بهتر نبود واست ؟😂آدمتو می‌شناختی بدردت میخوره یا نه

راستش خودم هم ازدواج سفید رو قبول ندارم 

ولی من یکم کوتاهی کردم تو شناخت همسرم😭

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
راستش خودم هم ازدواج سفید رو قبول ندارم ولی من یکم کوتاهی کردم تو شناخت همسرم😭

خب دیگه نمیتونی ازش جدا بشی کلی داستان پیش میاد 

اتفاقا خوب بود یه مدت باهاش رفت آمد میکردی مثل دوست پسر یا دوست دختر کسی نمیفهمید 

اگه میدیدی آدم حسابیه ازدواج میکردی 

اگه نیست بهم میزدی 

خب دیگه نمیتونی ازش جدا بشی کلی داستان پیش میاد اتفاقا خوب بود یه مدت باهاش رفت آمد میکردی مثل دوست ...

دوران نامزدی داشتیم 

ولب اونموقع اصلا اینجوری نبود بخداا انوموقع  23 سالش بود البته 

چشم عزیزم دلم ناراحت نباش خواهری بهت اطمینان میدم عاقل میشه

قربونت برم🥺🩷

انشالله 

والا من چند تا خردادی توی محیط اطرافم بودن هرچی میگفتن صحت داشت راجبشون ...حالا نمیدونم همشون اینجور ...

اسم ما خردادیا رو خراب کردن باوا 🤦‍♂️😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

نمیاااد گاو

خودت برو مشاوره بگو من با این آدم چجوری بر خورد کنم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

شوهرمن الان۳۳سالشه خیلی اخلاقش عوض شده

بله بعضی ها آدم رو پیر میکنن تا بزرگ بشن 

بعضی ها کلا بزرگ نمیشن 

نمی‌دونم والا دقیقا چی یا کی رو مقصر تمام این نوع ازدواج ها یا شخصیت ها یا .... بزارم 

ولی هر چیزی سر وقتش قشنگه 

هرچند به هر حال چیزای درست وقتی اتفاق بیفته باز قشنگه 

خداروشکر که همسرت تغییرات مثبتی داشته