2777
2789
عنوان

میخوام ب مادرشوهرم پیام فحش بنویسم بیاید کمک متاهللل فقط بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4787 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره،واقعا،این چیزاییم که داریم ازمون نگیرن چیزی نمیخایم بهمون بدن،اینا همش کلکای مادرشوهره،ببین تا ک ...

اسی باید نامه بزنه ریاست جمهوری بگه مادرشوهرم نشر اکاذیب میکنه😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
وجدان جدی ؟ شرایطش چیه

شوخی میکنم باید شب بخوابی تو خواب ببینی اینارو 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اره،واقعا،این چیزاییم که داریم ازمون نگیرن چیزی نمیخایم بهمون بدن،اینا همش کلکای مادرشوهره،ببین تا ک ...

من جکار کنم شوهرم ب خودش بیاد

چون شوهرم قسم میخوره که بخاطر ترس از تو نیست ک بنام مادرم زدم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
کشور توپول سهام ویارانه مونده پول ازکجاشه خونه بده مردم

قراه یارانه ۲۵ میلیون بدبختم قطع کنن ینی رسما داره میگ بمیرین فقط

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

چی بگم؟اینو بگید

بگو خودت خوشتون میومد که مادر شوهرتون این همه تو زندگیتون دخالت کنه؟

بگو چرا دردسر میکنی؟ کی رییس جمهور همچین حرفی زده!

شما نمیگی اگه خدایی نکرده نبودی بعد تکلیف چیه؟ اونوقت بچه های دیگت نمیگن این مال مادرمون بوده و ارثیه‌اس

بگو خودت خوشتون میومد که مادر شوهرتون این همه تو زندگیتون دخالت کنه؟بگو چرا دردسر میکنی؟ کی رییس جمه ...

باش

اگه گفت من نگفتم شوهرت خودش زده بنامم چی

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
من جکار کنم شوهرم ب خودش بیادچون شوهرم قسم میخوره که بخاطر ترس از تو نیست ک بنام مادرم زدم

بگو بخاطر ترس از من نیست بخاطر ترس از ننته گلم

درست شده الان؟

ن گ ه خوریاش هنوز ادامه داره منم طبق معمول م یرینم بهش آدم نیستن بخدا ینی دخالتاش نزدیک بود طلاق بگیرم ولی خب رگ خواب شوهرم دستمه ینی تا من نخام با مادرش حرف نمیزنه😂

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌