2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 302 پست
الان پر بازدید میشه🤣

😅😂خیلیییی بحث شد چه اعصابی داریدا😁

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه که شکستن دل یکی دیگه و درآوردن اشکش واستون مهم نیست 🙂

نه بخدا شکستن دله ادمی مثله تو که سهله شکستن تک تک استخوناتونو ارزو دارم
بلکه اونموقع بشه یه جوری به خودتون بیاید

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

جالبه که شکستن دل یکی دیگه و درآوردن اشکش واستون مهم نیست 🙂

خواهشا مظلوم نمایی نکن

از کجا میدونی ما دلمون نشکسته؟یا برای اون گربه بدبخت که زیر گرفته شده گریه نکردیم؟

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

ممنونم از این طرز صحبتت عزیزم 🙂

دیگه حرفا و چرتو پرتات تموم شد نه؟ تا همینجا بهتون یاد میدن؟ برو به حاج اقاها سلام برسون بگو اینا اپدیت شدن دیگه نمیشه با یه کتاب و دوکتاب جلوشون وایستاد بلکه با ایدیه فیکش بره تو اینیستا چیزای جدید یاد بگیره بیاد تو روبیکا بهتون یاد بده 

نه بخدا شکستن دله ادمی مثله تو که سهله شکستن تک تک استخوناتونو ارزو دارم بلکه اونموقع بشه یه جوری به ...

ببخشید اگه باعث عصبانیت شدم ولی امیدوارم به خاطر حرف زشتت عذرخواهی کنی

ببخشید اگه باعث عصبانیت شدم ولی امیدوارم به خاطر حرف زشتت عذرخواهی کنی

این امیدتو با خودت به گور میبری عزیزه دلم امثال شماها مریضی بیش نیستن که متسفانه مریضیشون دامن یه جامعه رو گرفته
عذرخواهی ؟ الان من فقط میتونم فوشه ناموص بدم بت میخوای؟ 

واقعاً که! من خودم تحصیل کرده ام عزیزم.

وییییی دکتره باباش؟ دکترای چگونه در مسیر بهشت جاودانه شویم داری؟ یا چگونه عقاید پوچ و کثیف خود را به دیگران تحمیل کنیم ؟ یا چگونه اگر کسی تحمیل شدن این عقاید را قبول نکرد به بند و زنجیر بگیریمش؟ حاجی دکتره؟؟؟

این امیدتو با خودت به گور میبری عزیزه دلم امثال شماها مریضی بیش نیستن که متسفانه مریضیشون دامن یه جا ...

آره بده گناهانم پاک میشه بجاش 😉😉 اصن میام دستتم میبوسم چون واقعاً نیاز دارم به یکی که گناهامو بشوره

آره بده گناهانم پاک میشه بجاش 😉😉 اصن میام دستتم میبوسم چون واقعاً نیاز دارم به یکی که گناهامو بشور ...

جدی؟ گناهای شماها اینجوری پاک میشه؟ تورخدا ؟ چه جالبه واقعا ترغیب شدم درمورد عقایدتون تجدید نظر کنم باحاله
بعد گناهاتم زیادن نه ؟ خیلی نگرانی
نترس خدا فقط میتونه برا شما سر تکون بده کاریتون نداره شماها ذاتا تو جهنم اید خدام دلش براتون میسوزه

وییییی دکتره باباش؟ دکترای چگونه در مسیر بهشت جاودانه شویم داری؟ یا چگونه عقاید پوچ و کثیف خود را به ...

حاجی ۵۰ نفرو و میخره و آزاد میکنه فدات شم. من اگه بخوام تا ریز اطلاعات شما رو میتونم تا فردا در بیارم. دعا میکنم کمی با چشم باز بتونی به اطرافت نگاه کنی و این همه آدم نیازمندو از چشم نندازی.

آره بده گناهانم پاک میشه بجاش 😉😉 اصن میام دستتم میبوسم چون واقعاً نیاز دارم به یکی که گناهامو بشور ...

راه به راه رنگ عوض میکنی آفتاب پرستی چیزی هستی؟

آخههههه امسال شماهاا کهه بایدد پاک باشین و گناهی ندارین!

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

جدی؟ گناهای شماها اینجوری پاک میشه؟ تورخدا ؟ چه جالبه واقعا ترغیب شدم درمورد عقایدتون تجدید نظر کنم ...

والا من به اون چیزی که خدا گفته عمل میکنم. بعضیای دیگه باید نگران باشن 😉😉