2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 302 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجی ۵۰ نفرو و میخره و آزاد میکنه فدات شم. من اگه بخوام تا ریز اطلاعات شما رو میتونم تا فردا در بیار ...

توروخدا؟ بده دراره  وای بده بده 🤣 ببین فقط بهش بسپر گونیم رنگش صورتی باشه صورتی دوس دارم
بعد اخه جالبه من الان بقیه رو متقاعد کردم مریضیت درمون نداره بیخودی تلاش نکنن خودم نشستم اینجا دارم به خرعبلاتت گوش میدم ولی خب خوب شد به یکم خنده نیاز داشتم انگیزه گرفتم دیدم چقد وعضتون خرابه امیدوار شدم اصن

توعم برو دیگه میخوای ها؟ برو قرصاتو بخور

راستی🙄
نمازتم نتونستی اول وقت بخونی🤣
حیف شد😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

مگه من معصومم عزیزم؟

نه تو یعقوبی داداش بیا برو بسه شکم درد گرفتیم انقد خندیدیم بهت 😂 بابا بخدا نمازت داره قضا میشه بیا برو بخون دیگه برا منم دعا کن مثه تو نشم 😂😂
هرچند بمیرمم نمیشم:/🤣

عزیزم من الان ایران نیستم. نگران نمازم نباش. 🙂

اوا
ویییییی خانوم دکرت خارجم تشریف دارن وای چقد حسودیم شد وای وای
پزه چیو میدی؟
مغز پوسیدتو؟
یا چادر گل گلیتو؟

عزیزم من الان ایران نیستم. نگران نمازم نباش. 🙂

عه صب کن ببینم؟ باهوش خانوم؟ من گفتم برو نمازتو بخون گفتی میرم میخونم دعات میکنم که؟ اینوموقع یادت نبود ایران نیستی؟ آخی
الهی
بچه عقده ی خارجم داره
غصه نخور ایشالا مکه قسمتت میشه 

اواویییییی خانوم دکرت خارجم تشریف دارن وای چقد حسودیم شد وای وای پزه چیو میدی؟ مغز پوسیدتو؟یا چادر گ ...

واااای خدایا. نمی‌دونم چرا شما فکر میکنی من چادر گلگلی سرم میکنم! 😂😂 من جام خدا رو شکر خیلی خوبه. تو یکی از بهترین هتل های پنج ستاره ام. الانم میخوام برم خرید. شما بهتره کمی از عصبانیت و خشمت و توهینات کم کنی عزیزم. راستی هیچ جا هم ایران نمیشه واسه زندگی. 😉

اواویییییی خانوم دکرت خارجم تشریف دارن وای چقد حسودیم شد وای وای پزه چیو میدی؟ مغز پوسیدتو؟یا چادر گ ...

یاد اون کلیپه افتادم میگفت دوس دارم نماز دوس دارم روزه دوس دارم حاجی اون چیزی که دوست ندارم چادر ‌ گلی😁😂

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

عه صب کن ببینم؟ باهوش خانوم؟ من گفتم برو نمازتو بخون گفتی میرم میخونم دعات میکنم که؟ اینوموقع یادت ن ...

تو داشتی با متسخر میگفتی برو نمازتو بخون!!! منم گفتم میخونم برای بقیه هم دعا میکنم. حیف که درست نیست و الا آیدی اینستامو بهت میدادم که ببینی الکی میگم یا راست میگم عزیزدلم.

واااای خدایا. نمی‌دونم چرا شما فکر میکنی من چادر گلگلی سرم میکنم! 😂😂 من جام خدا رو شکر خیلی خوبه. ...

اره تو خواب و خیالت
هتل پنج ستارت تختم داره؟ به عربا ...؟
بیا برو جوجه مذهبی دهنه منو وا نکن بیشتر از این 

خیلی مریضی خیلی وعضت خرابه خیلی
کاش فقط همون بی رحمیو اینا بود قضیه هرچی بیشتر حرف میزنی وضیتت حاد تر به نظر میادا
وعضت خوب نیس اصن

تو داشتی با متسخر میگفتی برو نمازتو بخون!!! منم گفتم میخونم برای بقیه هم دعا میکنم. حیف که درست نیست ...

نه وای ندیا ندی ابروم میره بفهمن ایدی اینیستاتو دارم باشه برو به خریدات برس عزیزم ایشالا خوش بگذره بهت تو خالج🤣