2777
2789
عنوان

یه بچه گربه دیدم چشاش پره عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 302 پست
نه چون میخوام خودت ببینی که چقدر آدم مثل من درست فکر میکنن. مطمئن باش اگر پسر هم بودم نمیودم با کسی ...

واییی بچه ها این سبک مغز با من دوست نمیشه حالا چیکار کنمممم😭😭😭
داداشم من اگه ی وخ از دستم در بره جواب سلامتو تو خیابون بدم باید برم دهنمو با وایتکس بسورم یه چن صد ملیونم بت حق السکوت بدم جایی نری بگی من جواب سلامتو دادم ابروم بره🤣
بیا برو بمولا بسه خیلی خندیدم مرسی 😂😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

ای خودا منم چنتا گربه دارمامستقل شم یکیم میارم نگه دارم فعلا واسه ننه بابا مزاحمن🤣 درسم دارم نمیشه ...

آخیییی 

آره امروز گوشت و سوسی خریده بودیم دور پلاستیکه تک خیابون میچرخید میو میو میکرد 😂 خیلی تپلی بود

چند تا هستن میان دم خونمون چیزی باشه بهشون میدم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون میشم شما هم دیگه کامنت نذارین

اینجا کسی که همه مخالفن باهاش شمایی نه من

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عالیهههه گلم کیوتتتت

😂😂

آخیییی آره امروز گوشت و سوسی خریده بودیم دور پلاستیکه تک خیابون میچرخید میو میو میکرد 😂 خیلی تپلی ب ...

من غذای خشک میگیرم همیشه هس تو خونه ارزونم هست هر از گاهی بیان از اون میریزم ولی خب شیر اینام باید بریزم چون تشنشون میشه از اون میخورن
خیلی مظلومن
سگا مظلوم تر باز گربه ها یکی به دادشون میرسه بیچاره سگا خیلیا اصن توجه ندارن هرچن تو شهرای بزرگ باز دامپزشکو اینا رسیدگی میکنن

دیگه بسته تورو خدا کامنت نزارین هنگ کردم

چرا بابا دلم شاد شد بخدا انقد خندیدما😂 بزار بخندیم یکم خداوکیلی آجی دیگه از اینا کجا پیدا کنیم😂

واییی بچه ها این سبک مغز با من دوست نمیشه حالا چیکار کنمممم😭😭😭 داداشم من اگه ی وخ از دستم در بره ...

بخدا اگه دعوا در واقعیت و در رو بود از حرص یکی میزدم تو سر خودم یکم میزدم توسر اون😂🤣🤣

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

واییی بچه ها این سبک مغز با من دوست نمیشه حالا چیکار کنمممم😭😭😭 داداشم من اگه ی وخ از دستم در بره ...

از طرز صحبتت کاملاً مشخصه پسری! بهتره با شخصیت واقعی خودت صحبت کنی. در ضمن من همه رو خواهر خودم میدونم. حالا بعضیاشون خوبن بعضیاشونم قراره آدمای خوبی بشن. ولی واقعاً دلم شکست چون غیر از تحقیر و توهین چیزی ندیدم ولی من در کمال ادب صحبت کردم اما هربار فقط بهم حرفای زشتی زدین.

من غذای خشک میگیرم همیشه هس تو خونه ارزونم هست هر از گاهی بیان از اون میریزم ولی خب شیر اینام باید ب ...

من بیشتر گربه دیدم سگ ولگرد نداریم اینجا 😺😺😸

از طرز صحبتت کاملاً مشخصه پسری! بهتره با شخصیت واقعی خودت صحبت کنی. در ضمن من همه رو خواهر خودم میدو ...

وای باورم نمیشه
چیشد عکس پروفایلمو نامحرم میدید الان شدم پسر؟ همینه دیگه میگم مغزاتون پوسیده از حرف خودم علیه خودم داری استفاده میکنی؟ خودت مغزی چیزی نداری حرف خودتو بزنی؟ وای وای بخدا شکم درد گرفتم انقد خندیدم بهت بسه خودتو بیشتر از این ضایه نکن برو نمازت قضا میشه

از طرز صحبتت کاملاً مشخصه پسری! بهتره با شخصیت واقعی خودت صحبت کنی. در ضمن من همه رو خواهر خودم میدو ...

تو ادبتم بی ادبیه😐🤣

بپه ها ول کنین توروخدا دیگه ریپلای نکنین خیلی بحث شده

بخدا اگه دعوا در واقعیت و در رو بود از حرص یکی میزدم تو سر خودم یکم میزدم توسر اون😂🤣🤣

فایده نداره چیزی توش نیس بخواد درست شه😂😂😂