یکی از چشاش عفونت داشت خیلی هم کوچولو بود مثه اینکه مادر نداشت داشت از تو سطل اشغالی غذا میخورد استخواناشم یکم زده بود بیرون مادرم اجازه نمیده بیارمش خونه دلم خیلی براش سوخت قلبم آتیش گرفت که نمی تونم بیارمش خونه اگه ببرمش مامانم کلی غر میزنه بعد میندازتش بیرون میگه ببر سرجاش بزار من الان چیکار کنم الان خیلی دلم واسش میسوزه بعد همش میومیو میکرد با آهو ناله اینجاهم شهرستانه تهرانه همه پوزیی هستن کسی هم کمکش نمی کنه 😑😭گلبم شکستهههه
نه چون میخوام خودت ببینی که چقدر آدم مثل من درست فکر میکنن. مطمئن باش اگر پسر هم بودم نمیودم با کسی ...
واییی بچه ها این سبک مغز با من دوست نمیشه حالا چیکار کنمممم😭😭😭 داداشم من اگه ی وخ از دستم در بره جواب سلامتو تو خیابون بدم باید برم دهنمو با وایتکس بسورم یه چن صد ملیونم بت حق السکوت بدم جایی نری بگی من جواب سلامتو دادم ابروم بره🤣 بیا برو بمولا بسه خیلی خندیدم مرسی 😂😂
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
آره امروز گوشت و سوسی خریده بودیم دور پلاستیکه تک خیابون میچرخید میو میو میکرد 😂 خیلی تپلی بود
چند تا هستن میان دم خونمون چیزی باشه بهشون میدم
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
آخیییی آره امروز گوشت و سوسی خریده بودیم دور پلاستیکه تک خیابون میچرخید میو میو میکرد 😂 خیلی تپلی ب ...
من غذای خشک میگیرم همیشه هس تو خونه ارزونم هست هر از گاهی بیان از اون میریزم ولی خب شیر اینام باید بریزم چون تشنشون میشه از اون میخورن خیلی مظلومن سگا مظلوم تر باز گربه ها یکی به دادشون میرسه بیچاره سگا خیلیا اصن توجه ندارن هرچن تو شهرای بزرگ باز دامپزشکو اینا رسیدگی میکنن
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
واییی بچه ها این سبک مغز با من دوست نمیشه حالا چیکار کنمممم😭😭😭 داداشم من اگه ی وخ از دستم در بره ...
از طرز صحبتت کاملاً مشخصه پسری! بهتره با شخصیت واقعی خودت صحبت کنی. در ضمن من همه رو خواهر خودم میدونم. حالا بعضیاشون خوبن بعضیاشونم قراره آدمای خوبی بشن. ولی واقعاً دلم شکست چون غیر از تحقیر و توهین چیزی ندیدم ولی من در کمال ادب صحبت کردم اما هربار فقط بهم حرفای زشتی زدین.
من غذای خشک میگیرم همیشه هس تو خونه ارزونم هست هر از گاهی بیان از اون میریزم ولی خب شیر اینام باید ب ...
من بیشتر گربه دیدم سگ ولگرد نداریم اینجا 😺😺😸
بپه ها ول کنین توروخدا دیگه ریپلای نکنین خیلی بحث شده