2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 43 پست
ن خواستگارام عتیقه ن متاسفانه بدتر از اون اینه ک تو ده کوره ای زندگی میکنم ک ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگا ...

ایشالا میاد عزیزم نگران نباش عروس خالمه من 45 سالگی ازدواج کرد پسرخالم تک پسره کلییییی ثروت اصن نگم برات

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۱ ازدواج کردم به نظرم اگه مورد خوبی بود بهش فرصت بده برای اشنایی

اصلا پدر مادرم به خودم نمیگن ک خاستگار داری رد میکنن همرو ..

همشونم از اقواممونم موردای عالین چی بگم والا

ن خواستگارام عتیقه ن متاسفانه بدتر از اون اینه ک تو ده کوره ای زندگی میکنم ک ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگا ...

چقد دوس دارم ذکری دعایی نمازی باشه برا ازدواج خوب و خوشبخت شدن 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ایشالا میاد عزیزم نگران نباش عروس خالمه من 45 سالگی ازدواج کرد پسرخالم تک پسره کلییییی ثروت اصن نگم ...

ععزیزم نمیدونم شما ساکن کجایی 

ولی اینجایی ک من هستم خواستگار ۳۰ ساله ها نمیرن میگن پیره چ برسه ب من ۳۵ ساله 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چقد دوس دارم ذکری دعایی نمازی باشه برا ازدواج خوب و خوشبخت شدن

عزیزم کامنتمو دیدی؟

صبر کن بهتریناش میاد سراغت .. مطمین باش میگم عروس خالمه من 45 سالگی با پسرخالم ک تک پسره ازدواج کرد کلیییییی ثروت بهش میرسه عروسی میلیاردی براش گرفتن

چه زود رفتین خونتون

از اول قرار بود تا جهاز من خریده شد و همسرم وسایلی که به عهدش بود رو خرید و  پول پیش خونمون جور شد بریم سریع خونه خودمون 

همشهری نبودیم کل زندگیمون تو رفت و آمد مختل می‌شد

من جهازم تو دو ماه خریده شد 

ماه آخر هم شوهرم پولش جور شد و خونه اجاره کردیم و وسایل رو خرید 

از خواستگاری تا اومدن به خونه خودمون کلا ۵ ماه طول کشید

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ععزیزم نمیدونم شما ساکن کجایی ولی اینجایی ک من هستم خواستگار ۳۰ ساله ها نمیرن میگن پیره چ برسه ب من ...

ای وایییی ببخشیدا چقد عقب افتاده ان ..

از اول قرار بود تا جهاز من خریده شد و همسرم وسایلی که به عهدش بود رو خرید و پول پیش خونمون جور شد ب ...

ایشالا خوشبخت شی عزیزم

ای وایییی ببخشیدا چقد عقب افتاده ان ..

بله عزیزم وقتی میگم ده کوره  یعنی زمان جاهلیت 

منم سن شمارو داشتم رو ابرا سیر میکردم