2777
2789
عنوان

شوهرم حوله پرت کرد ینی کتکم زده

452 بازدید | 56 پست

سر یه موضوعی شوهرم بهم گفت احمق منم گفتم احمق خودتی بعد حوله تن پوشش که دستش بود گلوله کرد پرت طرف خورد صورتم بعد منم میخاسم بالشو پرت کنم سمتش نذاش و ازم گرفتش خلاصه من کولی بازی دراوردم قیامت راه انداختم گفتم دستتو میشکونم ازینکارا کنی حالم ازت ب هم میخوره یبار دیگه تکرار کنی شیشه هارو میشکونم بعد اومد اروم کنارم نشست ...  بنظرتون حوله رو پرت کرد یجور کتک زدن حساب میشه یانه

اینم بگید رفتار من چطور بوده ترسیدم بعدا جدی بزنه اینکاروکردم

بخدا جدی میگم انقد گریه کردم چشمام باد کرد تولد کسی دعوت بودم میخاستم نرم ولی ب یه زوری رفتم

تاپیک تکراری زدم هرکی نظرنداده بده

😂

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصور اینکه حوله پرت کرده لخت بوده دعوا میکزدین 🙃😐

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

شوهرش اگه تو خطری پلک‌ بزن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

عین بجه ها

اره دقیقا

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .