2777
2789
عنوان

بدون بچه چه جوری زندگی رو سر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انتخاب خودم بود،خیلیم راضیم

چندسال دیگه بدون شک نظرت عوض میشه اینو کسی بهت میگه که خودشم به هیچ وجه بچه نمیخواست و جای خالیشو حس نمیکرد اما الان به حدی این خلآ حس میشه که هیچ تفریحی هیچ مسافرتی هیچ پول و خوشی نمیتونه جاشو پر کنه ته همه خوشیام  یهو غمگین میشم تو مسافرت غمگینم همیشه همه جا ته دلم جای خالیش به شدت حس میشه

خب این هدف و دلخوشی که شما گفتی تا یه سنی میشه داشت وقتی پیر بشی نه توانی هست نه ذوقی برای تفریح یا ...

چون تمام فکر و ذکرت اینه 

اطرافیان من تقریبا هیچکدوم بچه ندارن و واقعا خوشحالن . منم تا ۱۰ سال دیگه برنامه هام پره و وقت و جایی برای بچه ندارم .. شاید بعدا بهش فکر کنم 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مثل موش آزمایشگاهی شده زیر دست دکترا صبح تاشب دوا و ازمایش و .... از صبح میره دکترای معروف ده شب نوب ...

تورو خدا اونا رو ول کنه کار و خراب تر می‌کنه من شش سال نازایی داشتم هر راهی بگی کردم منظورم طب نوین و دارو های شیمیایی اخر سر هم گفتن نمیشه و امکانش صفره ولی از این طریق ها طب سنتی اینا بازدار شدم بچم چهار ساله شه حتما بهش بگو 

در ضمن تا میتونه پیاده روی و ورزش کنه تغذیه عالی هر دو نفر شک نکن سریع بازدار میشه فقط اصلااااا پیش این دکترا نره 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
هیچوقت نمیتونی داشته باشی؟

والا تاحالا که ۱۴ساله ازدواج کردم بااینکه هیچوقت جلوگیری نداشتم حتی یکبارهم باردارنشدم ...نمیدونم شاید هیچوقت قرار نیست داشته باشم شاید هم خدا بهم بده ....البته من خیلی زیاد ب رحم جایگزین یا سرپرستی فکر میکنم شاید یکروز برم سراغش

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مثل موش آزمایشگاهی شده زیر دست دکترا صبح تاشب دوا و ازمایش و .... از صبح میره دکترای معروف ده شب نوب ...

منم سی شدم باردار شدم از بیست سالگی وقتم هدر دادم پیش این دکترا بخداااا تاثیر نداره 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

انقدر استرس نداشته باشیدو بهش استرس ندید استرس خودش مانع هست هر چی خدا بخواد همینه تو همین نی نی سایت خیلی موردا مثل خواهرت بودن که حامله شدن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
تورو خدا اونا رو ول کنه کار و خراب تر می‌کنه من شش سال نازایی داشتم هر راهی بگی کردم منظورم طب نوین ...

قربونت بشم ممنونم جای خاصی ، دکتر خاصی میشناسی عزیزدلم ؟ خداشاهده یه چشمون عکسه یه چشمون خون ... میشه لطف کنی بگی چیکارا کردی ؟ تا عمر دارم دعات میکنم خدا بچه نازتو حفظ کنه الهی

دکتر چی میگه

میگه نقص سیستم ایمنی بدن ، ی جور مشکل مادرزادی که اجازه بارداری را نمیده ....

من گاهی باخودم میگم هرکسی تو زندگیش یه رسالت و سونوشتی داره، شاید من یه ملائکه برای نجات یکی از بچهای پرورشگاهم...شاید واقعا رسالت من اینه و اینکه هرروز عقبش میندازم خدا دراینده ازم بازخواست میکنه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....