2777
2789
عنوان

بدون بچه چه جوری زندگی رو سر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندسالته و چندساله ازدواج کردی

۳۸ سالمه 

۱۲ ساله ازدواج کردم . ۱۷ ساله با همسرمم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه فامیل داشتیم توی ۴۶ سالگی اولین بچه شو باردار بود درسته سن سختیه ممکنه اذیت شی ولی باز انگیزشو دو ...

مامان و خاله های منم همگی بالای ۴۰ بچه دار شدن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خاله من هم سنش بالاس دیگ بچه دار نمیشه و یا دورهمی با دوستاش میره خیریه میره یا مسافرت یا باشگاه ‌و چن تا کار دیگ میگه قسمت من و صلاح من این بود پس باید تا زنده ام زندگی کنم  روحیه اش والا از مامانم اینا بهتر🤪

خواهرم ۵ سال نیاورد هی گفت نمیخوام ... الام رفته دکتر گفتن ذخیره تخمدانت نزدیک به صفره و یائسگی زودر ...

حتما از طریق طب سنتی یا پیج معتبر طب سنتی پیش بره نتیجه میگیره 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

به غیر از تحمل و فکر نکردن مگه راهی هست؟ 

من جوری وانمود میکنم ک زیاد دوست ندارم و برام مهم نیست ولی درواقعیت داغ نداشتنش و نبودنش تا همیشه باهام میمونه....چون من عاشق بچهام

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حتما از طریق طب سنتی یا پیج معتبر طب سنتی پیش بره نتیجه میگیره

مثل موش آزمایشگاهی شده زیر دست دکترا صبح تاشب دوا و ازمایش و .... از صبح میره دکترای معروف ده شب نوبتش میشه .... کجا ببریمش؟ بخدا مامانم شبا خواب نداره از غصه😓

۳۸ سالمه ۱۲ ساله ازدواج کردم . ۱۷ ساله با همسرمم

خب این هدف و دلخوشی که شما گفتی تا یه سنی میشه داشت وقتی پیر بشی نه توانی هست نه ذوقی برای تفریح یا هدف یا دلخوشی فقط و فقط وجود بچس که اون سن میتونه امید زندگی به تو بده من که با این افکار دارم تلف میشم