2777
2789

در شرف طلاقم کاملا بی پوووول و بی تکیه گاه

درسم تموم شده دارم میخونم ازمون وکالتو شرکت بکنم

ک اگه قبول بشم دوسال کارآموزیشه و درامدی نداری و بیشتر یادگیریه...اوایلشم باید پول بدی به کانون وکلا ۱۰تومن 

جدای از کرایه هایی ک بخاطر پرونده هات باید بدی و رفت و امدش

خیلیا میان ناامیدم میکنن(توی مجازی)

که فک نکنید درآمدتون قراره میلیاردی باشه و از اول پول پارو میکنید از این خبرا نیست و کاملا معمولیه و فلانه 

من میلیاردی ک نخاستم اوایلش ولی باید دلم قرص باشه ک حداقل دوسال بعدش بتونم قشنگ پول دربیارم...

شماها ک وکیل اطرافتون دارین راستشو بهم میگین؟؟؟

منظورم وکلای تازه کار و جوان هست و استان محل اشتغالشونم بگید لطفا 

اره ۳ ۴ ساله دارن کار میکنن و درآمد زیاد دارن ولی خب زحمت خیلی زیاد میخواد میتونی هم به خودت فشار نیاری و درآمد پایین تری داشته باشی  آدم باید تکیه گاه داشته باشه مخصوصا تو وکالت که کمکش کنه شما با این شرایط شاید اذیت شی ولی کم نیار و ادامه بده و زندگیت رو بساز 

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وکیلم. عضو کانون کلا

ممنون از لطفتون 

من دارم میخونم برای ۴۰۴ 

میخواستم ببینم راسته ک میگن رو درآمدش زیاد حساب نکنید

یا حداقل چندسال اول خبری نیست؟؟چون من این شغلو انتخاب کردم ک بتونم خودمو ساپورت کنم حداقل در سطحی ک نیازای اولیمو رفع کنه؟؟

هر سوالی داری بپرس.

ممنون از لطفتون 

من دارم میخونم برای ۴۰۴ 

میخواستم ببینم راسته ک میگن رو درآمدش زیاد حساب نکنید

یا حداقل چندسال اول خبری نیست؟؟چون من این شغلو انتخاب کردم ک بتونم خودمو ساپورت کنم حداقل در سطحی ک نیازای اولیمو رفع کنه؟؟

ممنون از لطفتون من دارم میخونم برای ۴۰۴ میخواستم ببینم راسته ک میگن رو درآمدش زیاد حساب نکنیدیا حداق ...

ان شاالله موفق باشین. ببین همیشه از این حرفا می زنن. تا وقتی قبول نشدن همه میگن درو باز کنید بیام وقتی قبول شدن می گن درو ببندید کسی وکیل نشه. از اول قبولی درآمد قابل توجهی داره. و شما همیشه با افراد موفق اون رشته مشاوره کنید نه با افراد منفی و من ذهنی که همیشه احساس بدبختی میکنن. که ممکنه اینا وکیل یا حتی استاد دانشگاه یه عضو هیات مدیره کانون وکلا باشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ممنون از لطفتون من دارم میخونم برای ۴۰۴ میخواستم ببینم راسته ک میگن رو درآمدش زیاد حساب نکنیدیا حداق ...

نه بابا دروغ میگن. از روز قبولی و صدور پروانه شما می تونی پرونده تحت نظر وکیل سرپرست بگیری و سرشار از درآمد بشین. الان تو کانون ما کارآموز وکالت هست خانومه باغ و ماشین شاسی گرفته هرماه 700م درآمد داره. 

نه بابا دروغ میگن. از روز قبولی و صدور پروانه شما می تونی پرونده تحت نظر وکیل سرپرست بگیری و سرشار ا ...

واقعا راست میگین؟؟؟

من درسمم خیلی خوبه اینجوری نیست ک بی سواد بیام بالا 

همش میزنن تو ذوق ادم و میگن روزای اول و کاراموزی اصلا درامدی نیست و دروغه ک درامد داریو و فلان

بعد من تهران هستم 

این خانم ک کارآموزن کجا اشتغال دارن جسارتا؟

واقعا راست میگین؟؟؟من درسمم خیلی خوبه اینجوری نیست ک بی سواد بیام بالا همش میزنن تو ذوق ادم و میگن ر ...

ببین سال آزمون اونقدر از این حرفا می زنن وکسایی موفق میشن که بتونن نادیده بگیرن. شما ببین خدا عوض سختی‌هایی که میکشیم به ما لطف میکنه. شما همین که قبول بشی البته کانون وکلا  نه مشاوران مرکز وکلا. کانون همه جوره حمایتت میکنه.و خدا کمک میکنه کارهات درست شه. تو دوره ما وقتی وکیل سرپرست می گرفتیم همه بهترینها را گرفته بودیم یک. دختر خیلی فقیری هم بود نتونسته بود کسی و بگیره داشت به رئیس کانون می گفت همه بهترین وکیل رو گرفتن پارتی و این‌است من ندارم. یک دفعه رئیس کانون وکلا گفت شما بیا دفتر من کارآموز شو. روز اول بهش یک لایحه داد گفت  برو دفتر خدمات قضایی ثبت کم 10م هم داد. بعد هی پرونده بهش داد وضع مالیش الان عالیه. میخام بگم شما فقط قدم اول و بردار بقیه کارا رو خدا خودش درست میکنه. نگران نباش. تمر کز کن رو منابع. دنبال اخبار نرو هم اخبار عمومی هم اخبار وکالت. اون دوستمون کانون مرکز بود. ولی چه فرقی داره. هر کانونی قبول شی به درآمد شایسته می رسی. 

ببین سال آزمون اونقدر از این حرفا می زنن وکسایی موفق میشن که بتونن نادیده بگیرن. شما ببین خدا عوض سخ ...

ممنونم ازتون خیلی بهم امید دادین ایشالله ک هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️♥️♥️♥️

ممنونم ازتون خیلی بهم امید دادین ایشالله ک هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️♥️♥️♥️

ان شا الله سال بعد خبر قبولیتو بشنویم. بیای بگی خدارو شکر تونستم آزمون وکالت قبول بشم، ❤️❤️❤️❤️