2777
2789
عنوان

بدون بچه چه جوری زندگی رو سر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست
چندسال دیگه بدون شک نظرت عوض میشه اینو کسی بهت میگه که خودشم به هیچ وجه بچه نمیخواست و جای خالیشو حس ...

نمیدونم فعلا که هرچی جلوتر میرم راضیترم،واقعا عمر انقد زباد نیست که هم به بچه برسی هم اهدافت،باید یکیو انتخاب کنی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر استرس نداشته باشیدو بهش استرس ندید استرس خودش مانع هست هر چی خدا بخواد همینه تو همین نی نی سای ...

قربونت برم بخدا به خودش همش انگیزه میدیم میگیم بابا تو نی نی سایت همه نوشتن ما از اینم وضعمون خرابتر بود ولی شدیم .. بهشم میگیم تو حالا اقدام کن قبل از داروهای شیمیایی ... ببین شاید شد ، میترسه میگه یکی دوماه دارو بخورم بعد

یعنی تا ۴ سال دگ نمیتونی بچه بیاری؟از دکتر بپرس اگه میشه ذخیره تخمک انجام بده

عزیزدلم ... اوردنش میتونم خونم یک خوابس... بچه اتاق نمیخواد؟😓 خودم هیچ جا نرفتم تا عقد کردم زیر بار قسط رفتیم گفتم عروسی کنم برم چهارجا بگردم ... بخدا دودلم ... شوهرمم تو بچگی پدرش فوت شده و بشدت فقیر شده بودن میگه من نمیخوام بچم درد منو بکشه ...اصلا یه اوضاعی ....

قربونت برم بخدا به خودش همش انگیزه میدیم میگیم بابا تو نی نی سایت همه نوشتن ما از اینم وضعمون خرابتر ...

بهت قول میدم خواهرت باردار میشه شاید یکم طول بکشه ولی میشه  به دلم اینطور افتاد..فقط باید استرس نداشته باشه بیخیال باش انگار مثل قبل به بچه فکری نمیکنه همین 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

داییم و زنداییم هر دو بالای ۴۰ هستن و نتونستن بچه دار بشن. با هم زندگی خوب و آرومی دارن زنداییم هم این طور که نشون میده اصلا حوصله و علاقه ای به بچه نداره اما داییم معلومه خیلی بچه دوست داره. از وقتی که یادم میاد همیشه برای بچه های خواهر و برادراش خوراکی و هدیه میگرفت. تو مراسماشونم هیچی کم نذاشت. وقتی هم که اومد دیدن نوزاد من چنان برق اشتیاقی تو چشماش بود یه جوری با بچه‌م رفتار میکرد از خودم محتاط تر. انگار دستش یه تیکه بلور داده بودن. انقدر رفتارش متفاوت بود که وقتی رفتن دیدم شوهرم ناراحته‌. گفتم چی شده؟ گفت حیف داییته که نمیتونه پدر شه.

چی بگم والا. شاید داییم هم احساسش با شما مشترکه.

قربونت بشم ممنونم جای خاصی ، دکتر خاصی میشناسی عزیزدلم ؟ خداشاهده یه چشمون عکسه یه چشمون خون ... میش ...

قربونت عزیزم 

ببین از اول از همه استرس استرس استرس حذف کنه من بیشترین استرس ها رو داشتم تا می‌فهمیدم باردارم سریع سقط میکردم چهار تا سقط برا اولین بار رفتم یوگا سر سه ماه بارداری موفق داشتم پس حتما در کنار ورزش و پیاده روی یوگا بره بگه که برا تقویت لگن ورزش های مخصوص اون هم انجام بده 

تغذیه سالم میوه و سبزیجات فراوان 

ماساژ رحم و تخمدان با روغن سیاه دونه  

ببین تو اینستا پیج های دکتر های معروف که طب سنتی انجام میدن درکنار این کار ها اون دارو ها رو هم استفاده کنن پیج ماما زینب عامری اون هم خیلی نتیجه های موفق داشته 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
بهت قول میدم خواهرت باردار میشه شاید یکم طول بکشه ولی میشه به دلم اینطور افتاد..فقط باید استرس نداش ...

قربونت برم من الهی با دعای شما قشنگ منننننن❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت عزیزم ببین از اول از همه استرس استرس استرس حذف کنه من بیشترین استرس ها رو داشتم تا می‌فهمیدم ...

خیلی ممنونم عزیزدلم الهی خدا هررررررررررررچی دلت میخوادو بهت بده و همیشه خوشبخت و سلامت باشید ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی ممنونم عزیزدلم الهی خدا هررررررررررررچی دلت میخوادو بهت بده و همیشه خوشبخت و سلامت باشید ❤️❤️❤️ ...

ممنونم گلم ان شالله به حاجت دلتون هر چه سریع تر برسید 

هر سوالی هم براتون پیش اومد بپرسید🙏❤️

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
عزیزدلی قشنگممممم

🙏🙏❤️