2777
2789
عنوان

خیلی سخته که هشت سال و نیم دردی داشته باشی که هیچکس ابدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 152 پست
برای بقیه داره سود؛ برای من ضررهاش بیشترهوقتی اونقدر کم خونم که از سیاهی رفتن چشمام بعد از این دوره ...

مشکل از دیدگاهته ...

بازم نظرم اینه که خالقمون بهتر از خودمون صلاحمون رو میدونه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مدت قرص بخور،، قرص هایی که فقط حاوی پروژسترون باشه.. تحت نظر دکتر.. حداقل ۶ ماه مداوم بخور.. بذار ...

که بعدش یه دیواااره ضخیییییم ساخته شده باشه به اندازه 6 ماه خون ریزی کنم  

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
منم ازش ترس داشتم خدارو شکر با کاپ آشنا شدم از وقتی ازش استفاده میکنم اصلا گاهی یادم میره پر .یود شد ...

اینجوری باهاش حتی میتونی استخرم بری بدون ترس راحت برو حموم حتی خونریزی شدیدتم چشمت نمیاد فقد دسشویی درش میاری میریزی دور میخوری دوباره میزاری جاش خیلی راحته منم مث تو بخاطر این موضوع تا افسردگی پیش رفته بودم

برای بقیه داره سود؛ برای من ضررهاش بیشترهوقتی اونقدر کم خونم که از سیاهی رفتن چشمام بعد از این دوره ...

کم‌خونی رو حتما درمان کن من بعد زایمانم کم‌خونی گرفتم انقدر از نظر روحی و جسمی داغون بودم که نگو به محض اینکه دارو خوردم خیلی بهتر شدم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اینجوری باهاش حتی میتونی استخرم بری بدون ترس راحت برو حموم حتی خونریزی شدیدتم چشمت نمیاد فقد دسشویی ...

منم میخواستم کاپ رو پیشنهاد بدم ولی گفتم شاید با شستن و گذاشتنش مشکل داشته باشه ولی برای ایشون از پد بهتره. البته دخترخانوم‌ها نمیتونن استفاده‌ش کنن

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اگر اینقدر اذیت هستید ..اگه میتونید هزینه مالیشو جور کنید رحمتونو دربیارید

من همهههه راه ها رو درآوردم سال ها مطالعه کردم

بهترین روش ابلیشن اندومتریال هست

که عمرااا خانواده بذاره

عمرا درک کنن وقتی 8 سال و نیم اینقدر درد کشیدم و حتی یه ذره هم نتونستم بروز بدم به کسی یا کمک بخوام

حتی درد فیزیکی هم نمی تونم بروز بدم درحالی که مثلا از شدت درد بالا میارم یا مغزم خاموش می کنه می خوابم!

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
منم ازش ترس داشتم خدارو شکر با کاپ آشنا شدم از وقتی ازش استفاده میکنم اصلا گاهی یادم میره پر .یود شد ...

فکر کنم نشه که استفاده کنم؛ مجردم و اینا...

من دختر ک بودم هر ماه زیر سرم بودم‌درد حالت تهوع یخ میشدم از حال میرفتم بعد ازدواج حتی متوجه نمیشم ک ...

آره همه همین رو به من گفتن و می گن؛ برای همه سخته دختر سوسول!! کنار بیا راه دیگه ای نیست

واسه همینه می گم کسی وااقعا متوجه نمی شه

اگه بگم یه نوع تافی که خیلییی دوست داشتم رو دیگه نخوردم؛ چون صرفا بوی یه نوع بستنی رو می داد که مثلاااا یعنییی زعفرونی بود(خودم میدونم این ها زعفرون واقعی ندارن صد در صد) براتون ملموس تر میشه که چقدر عجیب غریبه؟؟

این فقط یکیشه...!

از نظر قانونی هم فک‌نکنم دکتر همچین کاری بکنه چون فقط برای زنانی انجام میشه که قصد ندارن بچه‌دار بشن ...

:|

دست شما درد نکنه با این راهکارتون

ولی نه مرسی!! ترجیح می دم با چاقو بزنم توی شکمم!! یاد این افتادم که نشسته بودم آناتومی می خوندم و حساب می کردم که رحم در چه عمقیه و با چه سایز چاقویی اگه ضربه بزنم بهش کمترین آسیب به سایر ارگان ها می رسه ولی بیشترین آسیب به اون که مجبور بشن درش بیارن!!! متاسفانه آسیبش به سایر ارگان ها زیاده...

اینجوری باهاش حتی میتونی استخرم بری بدون ترس راحت برو حموم حتی خونریزی شدیدتم چشمت نمیاد فقد دسشویی ...

می گن برای متاهل هاست آخه

از پریود شدنخاک تو سرمولی کاریش نمی تونم بکنمهیچکس نمی تونه کمکم کنه که از این وضعیت بیام بیرون بعد ...

شاید دچار وسواس هستی 

این افکار از وسواس میاد

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

فکر کنم نشه که استفاده کنم؛ مجردم و اینا...

بابا چی تو مجردی هس ازدواج کن هم حامله میشی نه ماه نمیشی کلا راحتی هم پریود راحت میشی تو خونه خودت چار دیواری میتونی از کاپ استفاده کنی بدون درد بدون حس بدی ک پریود میده اصلا هیچی زیادم بهش فک نکن 

:|دست شما درد نکنه با این راهکارتونولی نه مرسی!! ترجیح می دم با چاقو بزنم توی شکمم!! یاد این افتادم ...

خدایی راهکار دیگه‌ای به ذهنم نرسید جز بارداری. حالا ربط زعفرون به پریودی چیه که تافی رو نخوردی دیگه؟ فک‌میکنی پریودت رو زیاد میکنه؟