من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قصد دعوا ندارم و بحث ندارم اونم جهت اطلاع گفتم که بدونی ارث پدری کسی نیست
نه جانم بحث دعوا یا پدری نیست منظورم این بود خوزستان به دو زبانن مردمش عرب و بختیاری ینی زیاد مهاجر نیست شهر خالصیه وقتی بشه پایتخت از همه زبان ها به شکل متعدد درش ساکن میشن و ضرر های خودشم داره
ببینید جابجایی پایتخت کار بسیار معقولی هست چون تهران زیرساختهاش فرسوده است و به دلیل بزرگی امکان اصلاح یا رفع نداره. تهران شهر گرونی هست چه قدر مردم تو آپارتمانهای چهل سال ساخت هستن یا هاشیه نشینی یا ساخت و ساز های غیراستاندارد. حتی شبکه آب تهران 25 درصد نشت و پرتی داره ولی چون مجری اون خارجیها بودن و از زمان شاه هست حتی نمیدنن شبکه آب چه نقشه ای داره که اصلاحش کنند اگر زلزله بیاد فاجعه انسانی رخ میده و انگار یه کشور به فنا میره. الان هجوم جمعیت و مهاجر پذیری تهران باعث شده امنیت تهران پایین باشه و کنترلش سخت مدام زورگیری. کیف قاپی و تجاوز زنجیره ای . خوزستان اصلا مناسب پایتخت نیست یکی اینکه مرزهست .پایتخت نباشد مرزی باشه که نفوذ گروهک ها راحت باشه.خیلی قومیتی هست و اصلا فرهنگ متفاوتی با فرهنگ تهرانیها داره نباید دوتا فرهنگ با تفاوت زیاد قاطی بشن آمار بزه کاری بالا میره. ضمنا هوای جنوب از عید تا پاییز اصلا مناسب نیست هم شرجی و هم تا پنجاه درجه میره هم ریزگردها کیفیت هوا را پایین میاره، مردمی که به این هوا عادت ندارند امکان نداره بتونن اونجا دوام بیان. الان شرکت نفت نیروهایی رو که ماموریت میفرسته جنوب داره پایه حقوق هفت برابر میده یعنی هرکی یکسال اونجا کار کنه راحت میتونه خونه بخره ولی شاید ده درصد کارمندها حاضر بشن بخاطر پول زیاد اونجا ماموریت برن وقتی با هفت برابر حقوق کسی نمیتونه بره چه جوری تهرانیها میخوان برن الان کارمندهای تهران حدود چهل تا هفتاد میلیون حقوقشون هست . مگه دیوانه هستن برن جنوب و زن و بچه شون بمونن تهران ماهی دویست هم بدن کسی نمی ره . تو تابستون تورهای جنوب نصف قیمت زمستون ولی باز کمتر کسی میره اکه مردم استفبال میکردن هیچ وقت این تورها از یه قرون نمیگذشتن. حالا طرف حاضر نیست سه روز تو هوای گرم بره کیش نصف قیمت .حاضر بره خوزستان زندگی کنه؟ بعد زن و بچه اش ماهی یبار بخوان برن تهران به خانواده شون سر بزنن واسه یه همسر و دو بچه بیست میلیون بلیط هواپیما بگیره در ماه ؟ الان وزارتخانه ها و مراکز ستادی در تهران هستن حداقل هر اداره ای که در شهرستان هست کم کمش در هفته 15 نفر ماموریت به تهران داره با چهارتا ماشین میرن و میان که راننده خودشون هستن یا اگر آژانس باشه چهارنفر با یه ماشین میره میشه هزینه اش سه میلیون تومن . ولی اگه پایتخت بره خوزستان باید با هواپیما برن و برگردن کدوم اداره دولتی اینقدر بودجه داره ؟هفته ای صد میلیون هزینه بلیط رفت و برگشت هواپیما بده.شهر های شمالی هم آب و هوای خوب دارن ولی جاده مناسب نداره کارمندها چه جوری ماموریت روزانه از جاده چالوس برن شمال و برگردن درحالیکه یا تو زمستون بسته تو تابستون ترافیک ما الان ساعت پنج از شهرمون درمایم ساعت هشت تهران جلسه ایم تا سه میمونیم ساعت هفت شب خونه ایم اگه بخوایم بریم شمال تا شمال هشت ساعت راه هست اگه ترافیک باشه بیست ساعت چه جوری بیست ساعت بریم و بیست ساعت برگردیم .بهترین گزینه ها قم واراک و اصفهان هست هم در مرکز ایران هستن و رفت آمد از سایر استانها راحت تره و به خود تهران هم نزدیک و شرایط متوسطی برای اینکه خانواده ها محل سکونتشون عوض کنن داره . اراک زلزله خیز نیست و آب و هوای معتدل تر داره البته قم گرم هست و این امتیاز منفی. همکارای ما چه تهران چه شهرستان تا جایی که میتونن تو تابستون قم نمیرن حتی اگه کار واجب باشه .حالا کسی میره خوزستان؟ من کلا بعیدم میاد مسولین یک درصد به خوزستان فکر کنن دارن الکی اسم شهرهای دیگه میارن از ترس دلالهای ملکی تا اسم شهری بیاد همه زمینهای بایر مفت میخرن دو سال بعد صدبرابر میفروشن.