2777
2789
عنوان

خیلی سخته که هشت سال و نیم دردی داشته باشی که هیچکس ابدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 152 پست
بله شکر خدامن تپش قلب.حس مرگ تهوع عرق سرد.یخ کردن دست وپا ..پنیک همینه دیگه درسته،؟

منم همینا رو شنیدم میخواستم ببینم واسه همه علائمش یک جوره یا فرق میکنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اللن دارم میشم بازتروخدا دعام کنیوپاشدم رفتم زیر دوش خوب نشدپ

بهم گوش کنین ببینین چی کار باید بکنین

یه گل رز داریم، یه شمع

جز این دوتا چیز دیگه ای نیست؛ گل رو بو بکشین، شمع رو فوت کنین

اگه بهتر شدین تنفستون رو آروم تر کنین و روش تمرکز کنین. 3 ثانیه دم، 5 ثانیه حبس، 7 ثانیه بازدم

اگه نشدین؛ به این نقاط آروم ضربه بزنین: وسط پیشونی، استخوان گونه ها، بالای لب، دو طرف فک، فرق سر، روی جناق سینه

با این کار عصب واگ رو تحریک می کنین و آروم می کنه بدن رو

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللن دارم میشم بازتروخدا دعام کنیوپاشدم رفتم زیر دوش خوب نشدپ

دو سال با پنیک زندگی می کنم؛ یه سالش شدید بود و زیااااد و با افسردگی شدید بود

و همیییشه تنها بودم هیییچ وقت هیچکس کمکم نکرد

اما دیگه راهش رو پیدا کردم کاری که می گم رو بکنین اگه نشد بگین بازم راه حل بدم

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
بهم گوش کنین ببینین چی کار باید بکنینیه گل رز داریم، یه شمعجز این دوتا چیز دیگه ای نیست؛ گل رو بو بک ...

چقدر تجربه‌ت زیاد شده تو کنترل کردنش

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
دو سال با پنیک زندگی می کنم؛ یه سالش شدید بود و زیااااد و با افسردگی شدید بودو همیییشه تنها بودم هیی ...

تو فقط با پریود پنیک میشی؟ یا به چیزهای دیگه‌ای هم حساسیت داری؟

با خونریزی مشکل داری یا با پد با کدوم

با هرچیزی که مربوط بهش بشه

با ترس و ابهام از این که کی اتفاق میوفته؟(شاید فکر کنین اگه منظم بود راحت می شدم ولی بذارین بگم که نخیر!! دو بار منظم شد اونقدررر حالم بد شد که خدا خدا می کردم غیر منظم باشه... تقویم می دیدم می خواستم بزنم تو سرم!)

با این که بیش حسی هام رو زیاد می کنه(حتی پتو و لباس هام اذیتم می کنن و نمی تونم چنددد شب بخوابم)

دردش

خون ریزی

پد

این که نمی تونم برم حموم(حالم بد می شه اصلا نمی تونم آب رو روی پوستم تحمل کنم از بیش حسی بعدش هم دلدرد بدی می کشم)

بالا آوردنم از درد

اگه دردم زیاد باشه یهویی مغزم خاموش می کنه می خوابم از همه چی جا می مونم

بدتر از همه این که کل زندگیم مختل می شه! روتینم مختل می شه که این برام از هزارتا درد بدتر و وحشتناک تره

یکی از اعضای خونوادمم وسواسی بود و اذیتم می کرد بچگی سر اون هم آسیب دیدم

این که هیچ درد و مشکلی رو توی چهرم نمی تونم نشون بدم و همه فکر می کنن حالم خوبه و همون انتظارات همیشگی رو ازم دارن و هیچکس نمی فهمه واقعا که دارم روانی می شم!

دو سال با پنیک زندگی می کنم؛ یه سالش شدید بود و زیااااد و با افسردگی شدید بودو همیییشه تنها بودم هیی ...

منم ازش ترس داشتم خدارو شکر با کاپ آشنا شدم از وقتی ازش استفاده میکنم اصلا گاهی یادم میره پر .یود شدم پیشنهاد میکنم برا رفع ترست ازش استفاده کنی من کلا با نوار بهداشتی دعوا داشتم هیچوقت باهام نساختم و باعث شد ک از دوران قاعدگی بترسم الان خدارو شکر خیلی بهترم

وای مگه میشه خونریزی رو کنترل کرد که فقط تو دسشویی بیاد؟ چه عجیب. ناراحتیت رو درک میکنم ولی پریود بخ ...

الان تنظیماتی توی زندگی من نمونده که به هم ریخته بشه؛ این قضیه همه چی رو به هم ریخته دیگه

من تموم راه ها رو مطالعه کردم کلییی مقاله خوندم کلی ایده دادم و نوشتم ولی اجرایی نیستن

بهترین راه هم اندومتریال ابلیشن هست

که عمرااا خونوادم درک کنن و بذارن

لابد می خندن و می گن سوسولی؟!

عزیزم به چشم مشکل بهش نگاه نکن این یه نعمت برای بدن زن خالق ما اینطور خواسته برامون حتما کلی سود دار ...

برای بقیه داره سود؛ برای من ضررهاش بیشتره

وقتی اونقدر کم خونم که از سیاهی رفتن چشمام بعد از این دوره زمین می خورم

وقتی اینقدر بار روانیش برام سنگییینه

اگه یه ذره سود هم داشته باشه به درد نمی خوره و کفه ترازو توی طرف ضرر سنگینی می کنه

با هرچیزی که مربوط بهش بشهبا ترس و ابهام از این که کی اتفاق میوفته؟(شاید فکر کنین اگه منظم بود راحت ...

من دختر ک بودم هر ماه زیر سرم بودم‌

درد حالت تهوع یخ میشدم از حال میرفتم 

بعد ازدواج حتی متوجه نمیشم کی پریود میشم درد اینا ندارم 

اما از بوی خودم اذیت میشم بااینکه هرروز حموم میرم ولی بازم اذیتم 

این پروسه پریودی برای هر کس ی مدل سخته 

فقط مجبوریم برا خودمون راحتش کنیم کنار بیایم 

چقدر تجربه‌ت زیاد شده تو کنترل کردنش

آره چون من خوابگاهی بودم و هیچ دوست یا آشنایی هم نداشتم اون سالی که زیاد و سخت بود

دیگه باید زنده می موندم

باید یاد می گرفتم یه کاری بکنم

بعد از دو سال تنهایی جنگیدن آدم خیلی چیزا یاد می گیره

الان تنظیماتی توی زندگی من نمونده که به هم ریخته بشه؛ این قضیه همه چی رو به هم ریخته دیگهمن تموم راه ...

از نظر قانونی هم فک‌نکنم دکتر همچین کاری بکنه چون فقط برای زنانی انجام میشه که قصد ندارن بچه‌دار بشن. بیا ازدواج کن حامله شد ۹ماه پریود نمیشی بهش فکر هم نکن. بعد زایمان هم تا چندماه پریود نمیشی بعدش هم شاید چندماه پریود نشی حساسیتت بهش کمتر شه خب. چندسالته؟

تو فقط با پریود پنیک میشی؟ یا به چیزهای دیگه‌ای هم حساسیت داری؟

نه میشم به دلایل دیگه هم

ولی خب این یکی از بزرگ ترین دلایلش هست