2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی واقعا چه حس قویی دارینآلان ۲۳ سالمهچند سالگی ازدواج میکنم؟چند سالگی مهاجرت میکنم؟کاری یا تحصیلی؟ ...

۳ سال دیگه  مهاجرتت تحصیلیه

ازاده

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

قربونتاقا حست چقدر درستههههههه الان پرسیدم ازشکال گروهی رفته ولی چت نداشتنبه هرحال یعنی خیانتبنظرت م ...

میتونی دل بکنی اصن خودم کمک میکنم

ببخشید عزیزم چه موقع حالم خوب میشه؟جوری میشه که کات کنم و سجاد با قصد جدی بیاد سمتم؟

تا وقتی به سجاد فکر کنی و هی بخوای برگرده یا با قصد اینکه به خودش بیاد باهاش کات کنی بیشتر سردرگم تر میشی 

حالا شما مشاوره رو برو بگو چی گفت چی شد 

قریونت برم خیلی مهربونی عزیزماین ازدواجمم سنتیه؟یا دوستی؟

خدانکنه قشنگم

دوستیه ولی دوستیتون زیاد طول نمیکشه بعد ۶ ماه میاد خاستگاری

مهاجرتم تنهایی نمیکنی با همسرت میکنی چون خیلی وقته فکرشو تو سرت داشتی باهم میرین 

مرسی گلمخودم اخه پزشکی میخونمخیلییی دوست دارم همسرم همکارم باشه

عشق خودش میاد اگه همه میخواستیم که شوهر ایندمونو تو ذهنمون بسازیم که زندگی هیجان نداشت:)

خدانکنه قشنگمدوستیه ولی دوستیتون زیاد طول نمیکشه بعد ۶ ماه میاد خاستگاریمهاجرتم تنهایی نمیکنی با همس ...

مرسی گلم

کجا باهاش آشنا میشم؟ مجازی.؟ آدم خوبیه؟

ببخشید انقدر قشنگ و دقیق میگی منم که مشتاق