2777
2789
بهار عزیزم ولی منظورم از رسیدن این بود که قهر دعوا زیاد دارین و یه قهرتون طولانی میشه که بهار دوباره ...

میشه بگین فاطمه و محمدم بهم میرسن یانه؟

اگه اره کِی؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلمکجا باهاش آشنا میشم؟ مجازی.؟ آدم خوبیه؟ببخشید انقدر قشنگ و دقیق میگی منم که مشتاق

مجازی باهاش آشنا نمیشی باهاش ملاقات میکنی حس میکنم یه جای عمومی میبینیش که خودتم اونجا خیلی میری 

اونم میاد اونجا ولی زود پیشنهاد نمیده 

بله ادمه خوبی هست 

خلاصه اگه کسیو دیدی که چشاش و موهاش خرمایی بود بدون همونه🥲

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

واقعا دنبال اینی کسی بهت جواب دقیق بده؟ خدا شفا بده

میخوای تگ کنم کساییو که درست گفتم با اینکه هیجا از اون موارد هیچی نگفته بودن؟که بفهمی جواب دقیق میدم یا نه؟

توصیه من هم به شما اینه پیام های من و این خانومو که بینمون رد بدل شده نخونین چون تاپیکم جدید نیست و قدیمیه و انگاری یا این خانومو استاک میکنید یا منو

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

مجازی باهاش آشنا نمیشی باهاش ملاقات میکنی حس میکنم یه جای عمومی میبینیش که خودتم اونجا خیلی میری اون ...

نمیشه من زودتر ازدواج کنم😂😂😂😂

یعنی بند ناف من رو به اسم شوهر بریدن😂😂😂😂

لعنتی خاستگار خوبم ندارم با اینکه دختر خوبیم از نظر خودم😂

میخوای تگ کنم کساییو که درست گفتم با اینکه هیجا از اون موارد هیچی نگفته بودن؟که بفهمی جواب دقیق میدم ...

عشقم ترو خدا ترو خدا جواب بده 

من امسال دماغمو عمل میکنم یا باردار میشم کدومش؟

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔