2777
2789
عنوان

اتاق دخترمو ده روزه جدا میخوابونم خیلی میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 86 پست
ن بذار جدا بخوابه بالاسرش قرآن و چاقو بذار ی چراغ خواب کوچولو هم بخر براش اتاقش تاریک نیاشه دیگ بزر ...

پروفت فقط☺️

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم از ۳ یا ۴ سالگی دیگه اتاق والدینم نرفتم یعنی مامانم همیشه بهم میگفت توروخدا امشبو پیش من بخواب من میگفتم نه😂

ولی داداشم دقیقا برعکس من تا دست مامانمو نگیره خوابش نمیبره

جداش کن عادت میکنه چراغ خواب بخر بذار شبها روشن بمونه از تاریکی میترسه حتما

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
مامان بابات کاری نمیخواستن بکنن ؟ تو خودت حس بدی نداشتی؟

نه عزیزم کاری نمیکردن،شاید وقتی من خونه نبودم کارشونو انجام میدادن.خداروشکر مشکلی هم نداشتیم بااین قضیه کنار هم خوابیدن که بهمون بگن ناسالم!!!!!!!!

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
آفرین به مادرای همچون شما که امنیت روانی بچتون براتون مهتر از هر چیزی هست

به خدا خوب نیست من تا ۱۲ سالگی پیش مامانم میخوابیدم حتی الانم که ۲۲ سالمه میترسم تنها بخوابم چراغ خواب روشن میکنم قرآن میخونم بازم میترسم تنها بخوابم نصفه شب میرم پیشش میخوابم با این سن 

دور از جون مادرش فوت کنه چی این بند ناف عاطفی باید خیلی وقت پیش بریده می شد مادرش با خواستگاراش رفتا ...

انشالله مادرش همیشه سالم و سلامت باشه اما عزیزم هرکسی هر جور بخواد زندگی کنه شما نمیتوانید وادارش کنید طبق خواسته شما زندگی کنه به هر حال قرار نیست رفتار و اخلاق همه مثل هم باشه و 

انشالله مادرش همیشه سالم و سلامت باشه اما عزیزم هرکسی هر جور بخواد زندگی کنه شما نمیتوانید وادارش کن ...

درسته عزبزم . ایشالا ک سایه ش بالا سرش باشه. منم که گفتم تا حالا اصلا هیچی بهش نگفتم . الانم اگر اینجا گفتم بخاطر استارتر بود که دغدغه ش بود 

.