2777
2789
عنوان

جواب این زن عمو رو چی بدم مننننن🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 49 پست

جواب نده اصلا.‌ تو اون موقع نبودی و اصلا نمیدونی ماجرا چیه.

پس بهتره دخالت نکنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو جواب نده به تو مربوط نیست

اخه در حالی که مقصر بابام نیست و بهش توهین میکنه پیش من من هیچی نگم؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

حق با زنعموته پدرت ب چه حقی دست روی ی زن اونم زن برادرش بلند کرده هر چند مقصره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حق با زنعموته

نه عزیزم 

زن عموم یه کار بدی در حق پدر و مادرم کرد که ...😭

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

والا خق داره کی دست رو زن بلند میکنه والا

عزیزم  زن عموم زندگی مامان و بابام رو به گند کشید با اون همه خوبی که بابام در حقش کرده بود 

پدرت حق نداره دست رو زن برادرش بلند کنه

متاسفانه زن عموم یه کار خیلیییییییی بدی در حق اینا کرده و این قضیه مال ۲۰ سال پیشه و همش میگه 

اخه در حالی که مقصر بابام نیست و بهش توهین میکنه پیش من من هیچی نگم؟

نه چون اونموقع تو نبودی شاید واقعا پدرت مقصر بوده شاید اون همچنان کینه داره بلاخره سخته برای یک زن ، خودتو بزار جاش برادر شوهرت بزنه توی گوشت تا عمر داری فراموش نمیکنی 

همه جا میگه اون وقت منم کارهایی که اون کرده رو بگم؟

نه تو اصلا نباید خودتو دخالت بدی قبول کن کار پدرت بد بوده زن که زدن نداره اونم حتما خیلی ناراحته بی توجه باش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخالت نکن در هر صورت بابات حق نداشت به شوخی هم بزنه

شوخی نکرده عزیزم 

زن عموم یه کار خیلیییی بدی کرده بود که ...💔

در هر صورت حق زدن نداشته بهتره پدرتو ملامت کنی

ملامت برا چی؟

زن عموم بدترین کاری که میتونست رو در حق پدر و مادرم کرده