ینی ساده ترین غذا هاروهم سفارش میده براش میارن کلا غذا نمی پزه هرروز ناهار سفارش میدن از این غذاهای خانگی میپزن از اونا حتی میکف دیروز بادمجان و کوجع سرخ شده سفارش دادم برام اوردن😐 میگم بابا اون که دیگه خیلی راحته میگه من ملا غذا نمی پزم ماهی ۱۵ تومن میگه پول غذا میدم بچه نداره برای خودش و شوهرش اخه درسته سخته پلی ادم خودش می پزه یه چیز دیگس البته نمیدونم شاید منم وضع مالیم توپ بود نمی پختم ولی از این لخاظ خوبه خونش کثیف نمیشه و راحته الان میکف برم خونه زنج بزنم قورمه سبزی بیارن برامون
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوبه البته وضع مالی خوب باشه الان ما خودمون غذا از بیرون ماهی 3یا 4باری میگیره همسرم غذا هم درست میکنم اما بعضی وقتا همسرم درست میکنه وضعیت مالی اگه خوب باشه هممونم میتونیم غذا همش از بیرون سفارش بدیم
تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان
خیلی عالیه من هم دوست دارم فقط هفته ای یک بار فقط غذا درست کنم فقط مشگل اینجاست که غذای بیرون بهداشتی و سالم نیست روغنی که چند بار استفاده شده و چیزهای دیگه. اگر قرار باشه هر روز از بیرون بگیرم ممکنه سالها بعد سرطان و هزار مریضی بگیرم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
منم هرروز بخوام میتونم سفارش بدم خدارو شکر پولش هست اما عاشق اشپزیم ولی اون ک شاغله و دوس نداشته باشه سخته براش
فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن