2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 139 پست
همکارت داره زندگی واقعی میکنه و لذت میبره

دقیقا میگه نه تو خونه ظرف میشه نه خونه کثیف میشه راحت راحتم 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه البته وضع مالی خوب باشه الان ما خودمون غذا  از بیرون ماهی 3یا 4باری میگیره همسرم غذا هم درست میکنم اما بعضی وقتا همسرم درست میکنه وضعیت مالی اگه خوب باشه هممونم میتونیم غذا همش از بیرون سفارش بدیم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

با حرفاتون موافق نیستم حتی اگه درامد خیلی بالا باشع ادم خودش نباید با عشق برا خودشو شوهرش اشپزی کنه لاقل یاد بگیره برا ایمده همیشه دونفر که نیستن غذای بیرونم هرزگاهی واس تنوع خوبه

خیلی عالیه من هم دوست دارم فقط هفته ای یک بار فقط غذا درست کنم فقط مشگل اینجاست که غذای بیرون بهداشتی و سالم نیست روغنی که چند بار استفاده شده و چیزهای دیگه. اگر قرار باشه هر روز از بیرون بگیرم ممکنه سالها بعد سرطان و هزار مریضی بگیرم 

همکارت داره زندگی واقعی میکنه و لذت میبره

نه عزیزم غذای بیرون جسم رو نا‌بود میکنه 😔 اره لذتش زیاده اما من الان دارم عذابشو میکشم

با اینکه همیشه از رستورانای معروف غذا میگیرم

من دقیقا از وقتی اسنپ اومد دیگه زیاد سمت آشپزی نرفتم

بله پروفایل خودمم  🌱 
بعد شام رو چیکار میکنه

میگه شام سالاد درس میکنم میخوریم تو رژیمیم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

من اسفندماه حداقل ۲۰روزش  اینکارمیکنم اماطرفومیشناسم کارش عالیه امادگه ماکارونی بادمجون اینجورچیزانداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کاری ندارم از بیرون عذا سفارش میده 

ولی دلش نمیخاد خودش آشپزی کنه ؟من با آشپزی حالم خوب میشه یه جور هنر هس آشپزی وهنر صیقل دهنده روحه

هرچی باشه غذای خونه و اینکه خودت بپزی تر تمیز تره به نظرم

خیلی عالیه من هم دوست دارم فقط هفته ای یک بار فقط غذا درست کنم فقط مشگل اینجاست که غذای بیرون بهداشت ...

نه این از این غذا خونگیا میخره یه خانومه هست ۵۰سالشه اشپزخونه داره فقط غذای خونگی میپزه از اون میخره 

منم هرروز بخوام میتونم سفارش بدم خدارو شکر پولش هست اما عاشق اشپزیم ولی اون ک شاغله و دوس نداشته باشه سخته براش 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کاری ندارم از بیرون عذا سفارش میده ولی دلش نمیخاد خودش آشپزی کنه ؟من با آشپزی حالم خوب میشه یه جور ه ...

عزیزم اون با چیز دیگه خالش خوب میشه مثلا میره کلی لباس میخره میره کلینک های زیبایی خالش خوب میشه