2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم رنگشه

مثل خیلی حیوونای دیگه و حتی آدمای سیاه پوست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
پیچ مامان پیشیا رو بیین حالت بد میشه از بلایی که سر اون زبون بسته اوردن

وای اره جفت دستاشو قطع کردن طفلکی رو

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
وای اره جفت دستاشو قطع کردن طفلکی رو

اینقد اعصابم خورد شده از وقتی اونو دیدم اصلا هرکی میگه گربه فلان عصبی میشم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

والا قبلا تو یه خونه ای خانواده ای مستاجر بودنخونه جن داشته صاحب خونه نگفتهما یه شب رفتیم بازی کنیم ...

خب ممکنه ربطی به هم نداشته باشن

جن و انسان و حیوان میتونن یه جا زندگی کنن، ربطی هم به هم نداشته باشن😄

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میدونی بخاطر نشر اینجور خرافات چه تعداد از این زبون بسته ها رو میکشن؟ چه تعداد زیادیشون رو دست و پاه ...

خدا لعنت کنه اونایی رو که به حیوانات آسیب میرسونن😑

ایشالاااااااااااااااااا سرشون بیاد😭

یه عکس دیدم یکی یه سگ رو دار زده بود😭😭

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

سلام دوست عزیز این حرفا یه مشت خرافات هست اینجوری نگین من گربه‌م سیاه هست اسمشم فندوقه اینقدر مهربون ...

ای ننه😍😍😍

عزیزم از طرف من بوسش کن😂❤🐣

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

خدا لعنت کنه اونایی رو که به حیوانات آسیب میرسونن😑ایشالاااااااااااااااااا سرشون بیاد😭یه عکس دیدم ی ...

آه حیوونا خیلی قویه، تاوانش رو پس میدن

خدا لعنتشون کنه بیشرف هارو

دقیقا

نمیدونم حیوانات واقعا چه آسیبی بهشون میزنه؟

مگه فقط ما حق زندگی کردن داریم؟؟؟؟!

چی میگی 😐😂

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

آه حیوونا خیلی قویه، تاوانش رو پس میدن

ایشالا که پس میدن