2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

80 بازدید | 14 پست

چیه باب شده ازدواج سنتی خوب نیست عاشق هم نیستن.الان مثلا صدتا دوست پسر عوض کردن و عاشق یکیش شدن خوبه؟یا اینایی که میگن فلان جور باشه کنسله؟کی گفته تو ازدواج سنتی عشق نیست؟والله من و شوهرم که عاشق همیم.کلی ازدواج مثلا عاشقانه دیدیم که تهش شده طلاق کلی هم ازدواج سنتی که با عشق دارن کنار هم زندگی میکنن.الان امثال من که دوست نداشتیم دوست پسر داشته باشیم بدیم؟خبلی مسخره است این طرز فکرا تا چند سال پیش دوست پسر داشتن بد بود حالا که ما ازدواج کردیم همه روشن فکر شدن ازدواج سنتی بد شده.مهم انتخاب درسته نه سنتی و صنعتیش.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج سنتی خوب هست ولی هیجان نداره کسل کننده است قدیمیه دیگه کسی سنتی نمیاد خاستگاری 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من.  یازده سال پیش کاملا سنتی ازدواج کردم تا شب خاستگاری ندیده بودمش هرچی از خوبیهاش بگم کم گفتم درسته اختلاف سلیقه هست ولی واقعا من راضیم برگردم بازم انتخابش میکنم 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

من واقعا موافق صدتا دوست پسرم ببین فکر کن چی میشه که از بین اینا با یکی اونقدر اوکی میشی عاشقش میشی که باهم میمونید تا اخرش 

هرچند دیگه طرف **** که نیست از هر پسری خوشش اومد بره با طرف دیگه فوقش ۵ نفر

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من خودم ازدواج سنتی ام خیلیم راضیم به جرعت میتونم بگم خوشبخترینم . همسرم که همون جلسه اول ازم خوشش اومد منم دیگه بعد که اوکی دادم و نامزد کردیم دلبستم و عاشقش شدم والان که 7 سال گذشته از عقدمون هنوزم که هنوزه داریم عاشقانه زندگی میکنیم و عشقمونم تو خانواده ها زبان زد شده جوری باهمیم که همه فک کردن ما باهم دوست بودیم

ازدواج سنتی خوب هست ولی هیجان نداره کسل کننده است قدیمیه دیگه کسی سنتی نمیاد خاستگاری

چه ربطی داره چرا نباید کسی بیاد 

وقتی دخترای خوبی داشته باشه جامعه پسرای خوبی داشته باشه جامعه چرا نباید سنتی بیان جلو ؟ آدمی که اهل دوست و رفیق بازی نباشه پاک پاک باشه چه دختر چه پسر زندگی سالم تری دارن اونایی که میبین بعد چند وقت طلاق میگیرن اونا یه ذره تنشون میخاره از همون اولم الکی فقط خواستن ازدواج کنن بعدا طلاق بگیرن خیریه اینجوری هستن 

ولی از نظر من عشق که عشق واقعی باشه چه بخوای مجازی باشه چه سنتی مثلا دایی خودم ۴سال با یکی دوست بود بعدشم ازدواج کرد و الان ۳ساله سر خونه زندگیشه یا یکی‌مثل خود من یه شال پیش یکی از همکارای بابام‌ معرفی کرد خانواده مارو به همسرم بعد رفتم محل کار بابام دیدم هم دیگه رو از هم خوشمون اومد مامانشون اومدن و ….و الان ۳ماه عروسی گرفتم در عرض یک‌سال نشد اومدم خونه خودم و تمام و الان جوری عاشق زندگی و همسرم هستم که‌نگو  باید عاشق خودت و شوهرت و بچه ت و زندگیت باشه علاقه ایی نداشته باشی به زندگی مردم چشم‌ ندارن زندگی دیگران ببین از ریشه بلندت میکنن 

بابام حرف خوبی میزنه همیشه بهم‌میگه دختر جان کلاه خودتو سفت بگیر باد نبره  

ولی در کل چه سنتی چه صنعتی باید اشنایی از یه جایی شروع بشه حالا چه خواستگاری چه بیرون از خونه . همه چیز بستگی به هر دو طرف داره . دوست دختر پسری یه جذابیتایی داره سنتی هم یه جذابیتایی دیگه . من خودم مثلا از لحاظ خجالتی اوایل ازدواجم خیلی خوب بود جوری که برام حتی دست دادن بهم دیگه جذاب بود ولی صنعتی دیگه اوایل ازدواج از این لحاظ عادت کردن ( البته این نظر منه )