2777
2789
عنوان

جواب این زن عمو رو چی بدم مننننن🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 49 پست
آخه دلم برا بابام میسوزه این همه خوبی کن آخر سر واس یه کار خیلییی زشت که تقصیر هست همش بگه اینو

آبیع ک ریخته شده با هیچی ام نمیشه جمش کرد بابات کار اشتباهی کرده قبول زن عموتم داره اشتباه میکنه همه جا جار میزنه از ی طرفی ام شوهرشم داره کتکش میزنه پس زن عموت چیزی برای از دست دادن نداره به خاطر همین اینجوری میگه 

بنظرم تو حرفی بزنی آسیب میبینی جو خونه رو تو خوب نگه دار هیچ وقت آدم بده داستان نشو و نباش ادمای خوبای داستانو هواشونو داشته باش مثل بابات

نمیبخشم ولی هیچوقت هم همش نمیگم که همیشه همه جا میگه یبار عموم چنان جیغی سر من و مامانم زد سر چیزی ...

خب زنعموت خیلی کینه‌ای هست ترجیحا ارتباط نداشته باش باهاش و چیزی بهش نگو. چون تو نبودی و کلا ممکنه با حرف تو هم بدتر شه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه خب اون همه خوبی که بابام در حقش کرده رو نمیبینه واس یه چک که تقصیر خودش بوده چون بدترین کاری که ...

درسته ولی هرچیزی که هست اگر کسی قراره جوابشو بده اون باباته نه تو. لطفا ذهنتو اصلا درگیر این ماجرا نکن چون اصلا به تو مرتبط نمیشه عزیزم.

پدرت حتما میتونه از حق خودش دفاع کنه ولی ترجیح میده چیزی نگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

عزیزم متاسفانه زن عموم کار خیلیییی زشتی کرده خیلییی زشت که میخواسته هوو بیاره رو سر مامانم

خب اینبار ک گفت بگو اگه دست و پا براه راه میرفتی و سرت تو کار خودت میبود از بابام کتک نمیخوردی