2777
2789
عنوان

هنوز طلاق نگرفتم افتادم تو دام یه پسر دیگه ک همش داره زجرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 91 پست
یه واژه هست تو انگلیسی معادل روان فارسی نداره: relationship jumperبه امثال شما می گنیعنی کسی که مرتب ...

👌👌👌 یه نمونه زنده بگم که بیشتر میشناسنش اون بلاگره ملیکا تهامی سالی چهار بار رل میزنه  عکس و استوری خیلی خیلی عاشقانه میزاره هر دفعه هم ضربه میخوره و داغون میشه 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

از عمد اینطوری گفتم.‌چون خودم عاشق بودم ازم سو استفاده شد.روانم نابود شد. با اینکه ۱۵ سااال گذشته. ا ...

ممنون عزیزدلم 

متاسفم ک تجربه بدی داشتی 

همینکارو میکنم 

چون خیلی حالم بده اونم میخواد ازم استفاده کنه کثافت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوتش میکنم بره گمشه خیلی بهم روحیه دادین بچه ها😭😭😭

اینو بدون برای زندگی نیاز ب مرد نیست پاک زندگی کن بگو خدا پاک زندگی میکنم خودت زندگیمون هرچی خیره سامان بده

شوهرت اگر خیلی اعتیاد داره خب ک نمیدونم چی بگم اگر جزیی مشاور نیاد درست شه خوبه

ی تجربه ای هم ک من بدست اوردم ارتباط با خدا کاری میکنه نیازمند محبت بنده تدا نباشی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ممنون عزیزدلم متاسفم ک تجربه بدی داشتی همینکارو میکنم چون خیلی حالم بده اونم میخواد ازم استفاده کنه ...

افرین افرین 

بلاکش کن. 

قبلش پیام بده متاسفم برات من دستمال تو و امثال تو نیستم. 

لایق یه قلب و وجود مردونه ام. اگه بود خداروشکر. نبود هم کسی بدون نامرد جماعت نمرده. 

خره با املاکی نروخلص و تمت بدتر از اون فامیله حالا اون با کنار یهو یدید به شوهرت برگشتی اونوقت این پ ...

اولین باری ک اومد دایرکتم عکس یکی دیگ پروفایلم بود 

اومد گفت چشات خیلی هاتن و دارن اذیتم میکنن...😐

شوتش میکنم بره گمشه خیلی بهم روحیه دادین بچه ها😭😭😭

عزیزم حقیقت همیشه تلخ بوده

ما به تو روحیه نمیدیم  بلکه بهت تلنگر زدیم که به خودت بیای و تو منجلاب گرفتار نشی 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
👌👌👌 یه نمونه زنده بگم که بیشتر میشناسنش اون بلاگره ملیکا تهامی سالی چهار بار رل میزنه عکس و استو ...

اره این جور افراد همش دنبال یه زندگی هستند که کپی شده از کارتون های دیزنی باشه و فکر می کنن راه و چاه اینه که ۲۴ ساعته دنبال مرد ایده آل بگردن. در حالی حتی اگر اون مرد ایده آل سوار بر اسب سفید هم پیدا بشه اگه آدم مشکلات درونی خودش رو حل نکرده باشه باز رابطه به قهقرا میره

آدم باید اول مشکلات خودش رو ریشه ای حل کنه 

یاد اون رپ یاس می افتم که می گفت: ببین اگه غذا گندیده لا مبل مونده باشه، هر جا نقل مکان کنی بازم خونه ات بو میده!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تو متاهلی . و داری خیانت میکنی. این نیاز به قضاوت نداره! پسر املاکی هم عاشق تو نیست. دستمال میخاد خو ...

حالا سرکوبش نکنید بنده خدا ازما مشاوره میخواد درست نیست این حرفا....ماها باید مثل خواهر کمک کنیم