2777
2789
عنوان

هنوز طلاق نگرفتم افتادم تو دام یه پسر دیگه ک همش داره زجرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 91 پست
بخدا بدون دوست پسر و شوهر هم میشه مدتی زندگی کرد چرا اینقدر ول کن مردا نیستی حالا انگار تحفه ای چیزی ...

دقیقا هیچ پسر سالمی که قصدش جدی باشه نمیره سراغ زنی که هنوز جدا هم نشده و متاهل حساب میشه 

فهمیدن این موضوع واقعا سخت نیست خیلی باید ساده باشی که فکر کنی تو رو به عنوان یک ابزار برای رفع نیاز جنسیش نمی بینه ،

از قصد هم اومده سراغ اسی که فردا نتونه پاپیچش بشه یک چون باکره نبوده دو چون شوهر داشته شکایتم نمیتونه بکنه بگه گولم زد پای خودشم گیره

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری به بحث خیانت ندارم،اما خودت آسیب میبینی کوتاه بیای و رابطه باشه ابروت رو رفته بدون و اون آقام بعدش قطعا می‌ره تویه تنها میمونی و یه بی آبرویی بزرگ،حتی اگه به ازدواجم ختم بشه این رابطه باز شمایید که زجر میکشی اون نقطه ضعفت رو می‌دونه که از تنهایی می‌ترسی آنقدر از این نقطه ضعف استفاده می‌کنه که نابود شی همیشه دست بالا رو داره هم بخاطر شرایطت هم روحیاتت این رابطه درهردو صورت باخته ،تمومش کن فقط بخاطر خودت ‌

تو متاهلی . و داری خیانت میکنی. این نیاز به قضاوت نداره! پسر املاکی هم عاشق تو نیست. دستمال میخاد خو ...

من دستمال کسی نشدم دوست عزیز 

اگه میخواستم از اینکارا بکنم الان برام مهم نبود و داشتم میکردم

الان دخترها دنبال مرد مطلقه هم میرن

کار ندارم همه مثل هم نیستن ولی بهترین کار اینه دختر مجرد با مرد مجرد و مطلقه با مطلقه ازدواج کنه چون همو درک میکنن و از گذشته عبرت گرفتن 

دقیقا هیچ پسر سالمی که قصدش جدی باشه نمیره سراغ زنی که هنوز جدا هم نشده و متاهل حساب میشه فهمیدن این ...

بنظرم اسی خودشم کامل میدونه فقط خودشو زده به نفهمی چون عادت کرده همیشه تو رابطه باشه و بدون اینکه با کسی باشه نمیتونع زندگیو ادامه بده

خیانت میکنه ولی میگه منو قضاوت نکنید

پس چیکار کنیم قربونت بریم که از حدت فرا تر رفتی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
هرکی محبت کنه زود خر میشم

اشتباه اشتبااااااه

با این جدیده کات کن

کارای طلاقت رو انجام بده تموم شد بخودت فرصت چندماهه بده و تنها بمون فکر کن دقیقا چی میخوای از اینده معیار انتخاب مرد زندگیت رو تغییر بده

خدا ازشون نگذره مگه ما گناه کردیم اخه

نه گناه نکردی ولی ی مدت برا خودت زندگی کن ب علایقت برس پیشرفت کن تا ادم مناسب پیش روت قرار بگیره لازم نیست هر کی گفت سلام سریع باهاش بری تو رابطه

من دستمال کسی نشدم دوست عزیز اگه میخواستم از اینکارا بکنم الان برام مهم نبود و داشتم میکردم

از عمد اینطوری گفتم.‌

چون خودم عاشق بودم ازم سو استفاده شد.روانم نابود شد. با اینکه ۱۵ سااال گذشته. 

اینجوری تلخ باهات حرف زدم که به خودت بیایی . 

کاش یکی بود تو گوش من میزد اما روشنم میکرد. غیرتیم میکرد. 

تروخدا نزار ازت استفاده کنه. 

همینکه هعی میری نازشو میکشی همینم روحتو نابود میکنه. 

بزار بره گمشه.  

یکسال با کسی نباش . خودتو ترمیم کن. به خودت فرصت بده. باشگاه برو. کلاس برو...

شوتش میکنم بره گمشه خیلی بهم روحیه دادین بچه ها😭😭😭

طلاق که گرفتی یه مدت به خودت فرصت بده تا با شرایط و خودت کنار بیای آروم شی ،اونموقع اگرم خواستی ازدواج کنی با دید باز و منطق انتخاب کن،موفق باشی