2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5825 بازدید | 329 پست

از اول ازدواج همسایه خونه پدرشوهریم . سه بار تصمیم گرفتیم بخریم هی جور نشد خونه هم رفت بالاتر . از این سبک زندگی ناراضی نیستم ولی نگران روزیم که دیگه نشه اینجا بمونیم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولش خونه مادر شوهر بعد اجاره اجاره اجاره بعد خونه خودم

به سلامتی چجوری خریدید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من اول رهن بود طبقه۴ بی اسانسور بعد وام ازدواج و اینا گرفتیم طلاهامم فروختم قرضم گرفتیم بعد ۹ ماه یه خونه قلنامه ای طبقه ۵ بی اسانسور و اینا گرفتیم. بعد ۲سالم عوضش کردیم  

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خدا کنه شوهر منم خونه بگیره

ایشالا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

۹۶ خونه خریدیممن ۲ شیفت و همسرم ۳شیفت کار میکردخیلی سختی کشیدیم اصلا به هیچ کس این حجم از فشار و سخت ...

عشقم چرا تراپی نمیری

رهن کردیم بعد ۱۱ سال خونه خریدیمبه نطرم طرفت آدم درستی باشه تو چادرم زندگی کنی ارزششو داره

با وام و خریدید عزیزم 

مستاجر نبودم اول خونه پدر شوهرم بعدم واحد بابام اینا دست ماست

به سلامتی 

یه میلیارد و خورده ایش وامهباقیش نه

وام چی عزیزم 

چقدر قسط میدید 

ما اجاره بود ماهی ۴۰ هزار ولی بعد از ۳سال یه آپارتمان با همکاران و کمک یک فرد خیر بسازیم

به سلامتی چه خوب

از اول ازدواج همسایه خونه پدرشوهریم . سه بار تصمیم گرفتیم بخریم هی جور نشد خونه هم رفت بالاتر . از ا ...

سخته درسته ؟