2777
2789
عنوان

هنوز طلاق نگرفتم افتادم تو دام یه پسر دیگه ک همش داره زجرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 89 پست

بااین پسره. کات کن.  فقط بخاطر رابطه میخوادت. ،،،بعدک رابطه باهاش داشته باشی. بیشتر وابسته میشی و اون بیشتر پست میزنه  وکلا. نابود میشه شخصیت و روانت 

پسری ک همش بخوای کاری کنی خوشایندی باشه تاقهرنکنه. داغونت میکنه. 

تمومش کن.  سخت ولی ارزشش وداره

عزیزم کات کن 

جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته 

شما هنوز طلاق نگرفتی نباید وارد رابطه جدید میشدی 

حتی اگه طلاق هم گرفته بودید برای ورود به رابطه جدید باید به خودتون زمان بدید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ناراحت نشو ولی چرا فکر میکنی همش باید با یه پسر ارتباط داشته باشی

این پسره رو ول کن 

اگه اصلا قصد برگشت به شوهرتو نداری اول طلاقتو بگیر 

بعدشم یه مدت اصلا به هیچ مردی فکر نکن به جای ارتباط های اشتباهی برو دنبال پیشرفت 

یه هنر یا حرفه یاد بگیر کار بکن که ذهنت مشغول کار  بشه 

بعدها که به بلوغ فکری رسیدی انشالله یه آدم درست انتخاب میکنی

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

عزیزم پسره مشخص برا چیمیخوادت ولی شما چون روانت پر خلا هست افتادی تو بازیش،اعتماد ب نفست کمه ک هنوز شوتش نکردی بیرون،باید بری رواندرمانگر

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ

اگه داری جدا میشی اینو بدون عزیزم پسرا توی دوستی اکثرا دنبال رابطن از دختر مجردش هم رابطه میخوان چه برسه شما که قبلا متاهل بودی و برای اون راحتتره شرایطت که بخوان وقت بگذرونن

پس حواست باشه با کی آری آشنا میشی 

و کجا داری آشنا میشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

😐😐😐

آخه دختر خوب چی باعث شد فک کنی این پسر به قصد عشق و علاقه و تشکیل زندگی باهات وارد رابطه شده؟!؟!؟!؟!

معلوم نیست فقط و فقط هدفش چیه؟؟؟؟؟اینقد خودتو بی ارزش نکن🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یه واژه هست تو انگلیسی معادل روان فارسی نداره: relationship jumper

به امثال شما می گن

یعنی کسی که مرتب از این رابطه می پره تو اون رابطه. اصلا بحث خیانت و خراب بودن و این چیزا نیستا. معنی این واژه این نیست.

معنیش اینه آدمایی که اینطوری هستن فکر می کنن تمام مشکلات و کمبود و مسائلی که باهاش روبه رو هستند تو زندگی با پریدن توی یه رابطه رمانتیک جدید حل میشه

این افراد کلا دو ثانیه هم حاضر نیست مجرد بمونن چون از تنهایی و رویارویی واقع گرایانه با مشکلاتشون وحشت دارن

طرف به هم می زنه. اصلا به خودش اجازه نمی ده یه مدت صبر کنه که ذهن و و روحش بعد اون رابطه قبلی به حالت قبلی برگرده، عقلش بیاد سر جاش، بعد بره سراغ رابطه بعدی. دو ثانیه بعد به هم زدن می پره تو رابطه بعدی و بعد شوکه میشه که چرا روابطش هیچ کدوم هیچ خوب از آب درنمیان

دختر خوب، شخصی مثل شما اصلا نباید حالا حالا تو رابطه بره با کسی. شما باید فعلا یه مدت با خودت باشی، رو خودت کار کنی و از همه مهم تر تراپی بری. بعد که آمادگی لازم رو پیدا کردی ببینی اصلا گزینه خوبی هست برات که بری توی رابطه یا نه. و اونم بعد دو ثانیه گذشتن از آشنایی با طرف مقابل. بلکه بعد شناخت کافی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

درکت میکنم  حالی بدی داری تنها راه نجاتت فرار کردن ب سمت خداست وگرنه نمیتونی خودت خودتو نجات بدی منم شرایط تورو داشتم برای اینکه راحت تر بتونی ارتباط بگیری سایت داداش رضا رو بهت معرفی میکنم

من وقتی مجرد بودم

با یکی از پسرعمه هام حرف میزدم به مدت دوسال رفیق بودیم دوس بودیم ولی خب دوسش داشتم من واقعا

ی فامیل داشتیم(نزدیک)

گفتم چرا با دختر فلانی ازدواج نمیکنی

فلانبم طلاق گرفته بود

گفت زن مطلقه فقط واسه کردنه و رابطه نه ازدواج

این اقاام هم فامیله هم مشخصه ازت چی میخواد

یه مدت سمت هیچ مذکری نرو بشین ببین اصلا با زندگی خودت چند چندی معیار هات چیه اون موقع سمت آدم های اشتباه نمیری نه اینکه هنوز طلاق نگرفته با یکی دیگه هم هستی 

برای شروع یک رابطه جدید حداقل دو سال زمان لازم داریم اینو روانشناس ها میگن زیر دو سال هر رابطه ای شروع کنی تهش شکسته دوباره

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁