2777
2789
عنوان

هنوز طلاق نگرفتم افتادم تو دام یه پسر دیگه ک همش داره زجرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 91 پست
چطور مشکلاتمو پیدا و حل کنم؟؟؟مشاوره کافیه؟

اصلا کافی نیست

اون تازه گام اوله

این چیزا زمان می بره

باید صبوری به خرج بدی. باید قدم به قدم گام های خودشناسی رو برداری. باید کشف کنی چیه که اینقدر دنبال فرار ازش هستی. باید تمرین کنی که از همراهی با خودت بیشتر لذت ببری. خودتو دوست داشته باشی و نترسی با افکارت تنها بمونی.

ولی مشاوره بله گام اوله

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم اره بیچاره همش تو شکسته

خودش باعثشه چون اصلا فرصت نمیده رابطه قبلش تموم بشه میره سراغ بعدی 

توام بهتره منطقی بشینی فکر کنی ولی واقعیتش رو بخوای پسر مجرد بدرد تو نمیخوره با این که کات کردی برو با کسی باش که شرایطش مثل خودته احتمال اینکه با یکی شبیه خودت به نتیجه و ازدواج مجدد برسی خیلی بیشتر از پسر مجرده 

برادرشوهر منم زن مطلقه گرفته خون دختره رو کرده تو شیشه چون ازدواج دومش هست شرایط طلاق نداره بخاطر آبروش پس فکر نکن اگه با پسر مجرد ازدواج هم بکنی دیگه تمومه نه احتمال شکست بازم زیاده برات 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره این جور افراد همش دنبال یه زندگی هستند که کپی شده از کارتون های دیزنی باشه و فکر می کنن راه و چا ...

خیلی زیبا و روان توضیح میدی عزیزم ایول

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

جز مشاوره شما چ راهکاری پیشنهاد میدین؟

شما اول برو مشاوره و خود مشاور که متخصص واقعی هست بهت میگه چطوری این تمرینات خودشناسی رو داشته باشی

من متخصص نیستم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بنظرت خانواده ها موافقن که دخترشونوبه مرد مطلقه بدند؟

نه نیستن 

از کجا معلوم پسره با رابطه پس بزنه؟//

اول اینکه پسر وقتی. دختری رو بقول خودشون طعمش ونچشیده  براش له میزنه.برای بدست آوردنش. تلاش میکنه. ولع داره.   ولی این آقا. الان. بدون. این اتفاقات.خانوم و اذیت میکنه. میدونه خانوم وابسته ش،،،بعدرابطه دختر بیشتر وابسته میشه  هدف این آقا ازدواج نیست یقین بدون 

وبرای. رابطه های بیشتر وسواستفاده. خانوم وبیشتر اذیت میکنه بیشتر قهر میکنه ناز میکنه ، وکلا بعد رابطه مردها ب چیزی ک میخوان رسیدن. مطمئنا. ک براشون ارزش کمتری داره خانوم

حالا ی عده ک واقعاااا فازشون ازدواج وخیلی متعهد. وفادارن وکارندارم ک اونا دودرصدهم نمیشن

کجا برگزار میشه؟

والا باید سوال کنی

ببینی کلاس اخلاق عملی کجاها داره

ابتدا شروع کن نمازات اول وقت بخون و ترک نکن با معنی بخون روزانه صلوات و استغفارم بگو 

سعی کن بری مسجد کلاس ها رو سوال کن راه پیدا میکنی اگر اینجور کنی ارتباط با نامحرم کاملا قطع کن از فضای گوشی اینستا این چرت و پرتها دور شو غسل گردنت نباشه...

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
حالا سرکوبش نکنید بنده خدا ازما مشاوره میخواد درست نیست این حرفا....ماها باید مثل خواهر کمک کنیم

خواهرمم بود رفیق فابریکمم بود همینارو میگفتم.‌

والا خدا شاهد اگه اقا بود و زن طلاق نداده با کسی وارد رابطه شده بود میگفتین حقش بود بدتر بگین بهش. 

خودمم باشم یه نفر باید همینقدر تلخ بگه تا شاید تلنگری بشه چشمام باز بشه. 

چیه ما جنس مونث اینقد خودمونو خار و ذلیل میکنیم برای کسی که پشیزی ارزش برامون قائل نیست. 

روانشناسا میگن حداقل بعد از یکسال از طلاق باید وارد رابطه شد