2777
2789
عنوان

هنوز طلاق نگرفتم افتادم تو دام یه پسر دیگه ک همش داره زجرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 91 پست

خره با املاکی نروخلص و تمت 

بدتر از اون فامیله 

حالا اون با کنار یهو یدید به شوهرت برگشتی اونوقت این پسره میره میذاره کف دست بقیه پسرای فانیل و بیچاره میشی حیثیت برات نمی‌ذاره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزيزم بنظرم شما چون يك بار ازدواجت خوب نشده

بايد اين بار خيلي با دقت پيش بري

اصلا با هر كس و ناكسي وارد صحبت و رابطه نشو

به خودت قول بده كه فقط با ي ادم مناسب و درست و حسابي اشنا بشي

مشاورم گفته كات كن مناسبت نيست

پس چرا وقتتو تلف كني واسه كسي كه به دردت نميخوره

يكم به خودت صبر بده برنامه ريزي كن براي زندگيت

فك نكن كه بايد عجله كني براي ازدواج 

انتخاب هات مزخرفه هی از چاله درمیای میفتی توچاه 

تاوان معیار نداشتن رو میدی 

الان رفتی یکی روپیداکردی  طبق تاپیک قبلی خودت بیسواد سرپرست مادر خواهرش هول بیشرف رابطه طلب  با شغل چی بگم شغلی که ادم سالم و شریف و خوب توش هست ولی کم هست" دلال "

پولم نداره خونه هم نداره ماشین هم نداره اخلاق هم نداره 

اه یه باره بگو میخوام بدبخت بشم 

نمیدونم مهرطلبی تنهایی پدرمادرت سمی بودن تروماهات چیه اینجوری شدی ولی اول خودتو درست کن رابطه هم اصلاح میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

کات کن چون ازدواج کردی میگه س.ک.س داشته باشیم وگرنه اگ دختر بودی بهت نمی‌گفت خودتو گول نزن منم پسرای اشتباهی تو زندگیم بودن ولی باید خودمو تو چاه بندازم برای فرار ؟ 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

اولا ما کی باشیم که قضاوت کنیم، همه بندگان پر از خطا، دوم عزیزم همه ی راههای ارتباطی با این پسر رو قطع کن باور کن باعث بدبخت شدنت میشه

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

تو متاهلی . و داری خیانت میکنی. این نیاز به قضاوت نداره! 

پسر املاکی هم عاشق تو نیست. دستمال میخاد خودشو تخلیه و پاک کنه.  اینا خوراکشون زنان متاهل و مطلقس. 

دستمالش نمیشی؟ پس میزنه. 

اوووو اینقدر هستن هرزه و بی ارزش که دستمال امثال این املاکیا بشن به خاطر چندر غاز پول. 

اگه خودت برا خودت احترام قائل نیستی از بقیه نخاه احترامتو حفظ کنن. 

ببین تو تنهایی ادم بمیره. بهتر از گدایی کردن عشق از لاشیاست. 

یا بفهم و تموم کن. 

یا ادامه بده بشو دستمال این و اون