2777
2789
جریان چی بود ؟؟؟

مثل اینکه هرروز دخترش با گلایه و گریه از معلم میومد میگفتعاذیتم می‌کنه اینم با شوهرش تصمیم میگیره مدرسرو عوض کنم تازه شنیده بوده معلم پیش بقیه مادرا بدشو میگه اینم رفته مدرسه دیده معلم جلو روش سر دخترش داد میزنه بهشم میگه دختر شما کلا مشکل داره خانمم عصبانی شده سرش داد کشیده 

خوب کرده واقعا 

من تازه اومدم سایت که برم بخونمش پریده بودجریانش چی بود

منم اومدم بخونم وسطش تعطیل شد

معلم با دخترش بد صحبت کرده بود و... 

کلاس دخترش رو عوض کرد

گویا سال های قبل هم اولیا با این معلم مشکل داشتن

بعد دیدم چند نفر حق رو به معلم دادن و استارترم عصبانی دعوا شد

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعواشون شد طبق معمول😂

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

چرااا؟ سر چی دعوا میکردن‌؟

به روال همه تاپیک ها اولش عادی همه از یکی از طرفین جانب داری میکردن  بعد دعوا شد یکی اون وسطا گفت بچه هاتون توطویله بزرگ شدن پررو هستن خودتون وحشی هستین یکی گفت خودتی خودت توسری خوری بقیه مثل تونیستن یکی گفت بچه باید کتک بخوره یکی گفت تورو زدن که روانی شدی خبر نداری  سرتو درد نیارم اخرش دیگه زد و خورد کلامی بود یهو رفت هوا 😅

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مثل اینکه هرروز دخترش با گلایه و گریه از معلم میومد میگفتعاذیتم می‌کنه اینم با شوهرش تصمیم میگیره مد ...

ولی به نظرم جا داشت بیشتر صحبت کنه مدرسه رو عوض کنه

کلاس رو عوض کردن بازم بچه از طرف همکلاسی ها فشار روش هست

منم مشکل اینطوری برام پیش اومد قضیه اش طولانیه شاگرد درس خونی بودم و مودب سر قضاوت اشتباه معلم اینقدر از طرف همکلاسی هام اذیت شدم که مادرم مدرسه و منطقه رو عوض کرد

اخه نمیدونم چرا تاپیکشو قفل نمیکرد تا ص ۶۰ ادامه پیدا کرده بود

پربازدید که میشه هول میشن طفلکا اگه  استارتر مودب باشه هی میگه ببخشید ریپلای نمیکنم ببخشید لایک نمیکنم  شلوغه و تند تند جواب میدن اگه بی ادب و سرکاری باشه عمدا باز میذارن دعوا بشه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خوب کاری کرد روان آدم بهم می‌ریزه با بعضی از این مدرسه ها

واقعا دستش درد نکنه

از شانس خوبم مدرسه جدید بهترین معلما رو داشت

همون سال تیزهوشان ششم به هفتم قبول شدم