2777
2789
عنوان

از اینکه معلم هستین چ حسی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست
تو روستا بودم کلاسمون کم بود ولی همه درسخون بودیم منم خیلی زرنگ نبودم ولی همیشه درسمو میخوندم ولی ن ...

از طریق ماده 28 میخوام قبول شم 

اگر میتونی تو هم شرکت کن

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

من پارسال قبول شدم

شغل شیرین و دلچسبیه من که خیلی دوستش دارم

شماهم انشالله امسال قبول میشی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال قبول شدمشغل شیرین و دلچسبیه من که خیلی دوستش دارمشماهم انشالله امسال قبول میشی

چقد خوووب

موفق باشی عزیزم 

میشه راهنمایی کنی؟ک چجوری خوندی 

همه دروس رو خوندی و از کی شروع کردی ب خوندن

چقد خوووبموفق باشی عزیزم میشه راهنمایی کنی؟ک چجوری خوندی همه دروس رو خوندی و از کی شروع کردی ب خوندن

من کلا یه ماه خوندم

فقط هم پی‌دی‌اف های خلاصه رو می خوندم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ازم گذشته بیست و پنج سالم شده چی هست حالا ماده بیست و هشت

ازمون استخدامی اموزش پرورش

من 30 سالمه میخام شرکت کنم

همه ی درسا رو خوندی؟

تقریبا به همشون یه نگاهی داشتم

من از کانال آرامش تو ایتا خیلی کمک گرفتم کاملا هم مطالبشون رایگانه

اگر خواستی حتما عضو شو

تقریبا به همشون یه نگاهی داشتممن از کانال آرامش تو ایتا خیلی کمک گرفتم کاملا هم مطالبشون رایگانهاگر ...

عضوم عزیزم 

ممنونم 

برای منم دعا کن

عضوم عزیزم ممنونم برای منم دعا کن

انشالله که حتما قبول میشی فقط ناامید نشو و به خدا توکل کن🌷