2777
2789
خیلی از دوستام که تیزهوشان بودن قرص آرامبخش مصرف میکردن و خودکشی میکردن از استرس زیاد. کاش تیزهوشان ...

خودم فرزانگان یک تهران درس خوندم سال دهم اونم رشته تجربی

و همچین حالتایی که میگیدو نداشتم :)

الانم تاپیکو برا خودم زدم

دو دلم که از تیزهوشان برم انرژی اتمی چون انرژی سطح اموزشی و امکاناتش بالاتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بستگی به آدمش داره این مورد برای بیشتر ادما هست شاید شما خیلی زیاد درس میخونی و روحیت خیلی قوی ...

حالا خیلییییی زیادم درس نمیخونما😑😂اگه خیلییی زیاد درس میخوندم الان نینیسایت نبودم

انرژی اتمی امسال ۹۰ پرداخت کردمولی تا سال دیگه با افزایش سی درصد به ۱۲۰ میرسه.البته این شهریه ی خامِ ...

به نظرم ازاین شاخه به اون شاخه نکن، همین تیزهوشان بمون، وقتی معلم ها یکی، چه امکاناتی هست که تاثیربگذاره یادگیری ات بهتربشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شما یک نگاه به قبولیا بکن میفهمی باید کجا بفرستی بیشتر تیزهوشانه تیزهوشان همه تلاشگرن

انرژی اتمی ام قبولیای کنکورش برا رتبه برترا با تیزهوشان تقریبا یکی بوده و حالا جدا از اینکه کلی المپیادیِ طلا و نقره داده بیرون.. :/

انرژی اتمی امسال ۹۰ پرداخت کردمولی تا سال دیگه با افزایش سی درصد به ۱۲۰ میرسه.البته این شهریه ی خامِ ...

جسارتا میتونم بپرسم شغل پدرتون چیه ؟

اگر مایل نبودید پاسخ ندید 

میخوام ببینم با چه سطح درآمدی این هزینه رو پرداخت میکنن

درآمد خودمون ۶۵

میشه منو راهنمایی کنی پسرم رو چطوری باهاش کار کنم تیزهوشان قبول بشه خیلی باهوشه

عزیزم ببخشید بین حرفت بنظر من تیزهوشان خوب نیست و بچه زده میشه ولی اگه جدی میخواین دنبال کنین کلاسای آزمون تیزهوشان سطح شهرتون بزارینش قلم چی اصلا نزارین چون سوالاش استاندارد نیست ولی اگه تحقیق کنین میتونین کلاسای تیزهوشان خوب و آزمون پیدا کنین که با نوع سوالات آشنا بشن اول کتاب کمپلکس رو بگیرین و بگین بزنه برای سال پنجم و ششم که مهمه و بعد اگه خواست کتابای اسمارتیز هوش و سمپادیوم نزدیک امتحان 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-