2777
2789
بله باید با مدیر همون مدرسه هماهنگ بشهالبته چون خودم انصراف دادم میتونم برگردماگر به هر دلیلی یه فرد ...

سال۱۰بخوان بیان تیزهوشان، به نظرتون چنددرصداحتمال قبول داره، میگن پذیرش ندارن شایدهرمدرسه ۲یا۳نفر بخواد درست؟ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نه انرژی اتمی توی تهران مشهد قزوین هستچرا تیزهوشان بهتره؟

قزوین انرژی اتمی داره؟ کی اوردن؟ چه خوب

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تیز هوشان بفرستی بچت و فقط بدبخت میکنی از نظر من تو خود تیزهوشان درس نمیخونم و این وضعیتمه وای به حا ...

خودم فرزانگان یک تهران درس خوندم سال دهم اونم رشته تجربی

و همچین حالتایی که میگیدو نداشتم :)

الانم تاپیکو برا خودم زدم

دو دلم که از تیزهوشان برم انرژی اتمی چون انرژی سطح اموزشی و امکاناتش بالاتره

خودم فرزانگان یک تهران درس خوندم سال دهم اونم رشته تجربیو همچین حالتایی که میگیدو نداشتم :)الانم تاپ ...

نداشتی؟ خیلی تحملت زیاده دختر 

نمیکشم من دیگه 

شما هم فرزانگان درس خوندیی؟

اگه بهتره برو به نظرم

از بین اینا واسه بچت میخوای انتخاب کنی میشه بپرسم از چه پایه ای باهاش کتابای خاص کار کردی که الان م ...

برای بچم نیست

برای خودم تاپیک زدم😂🤦🏻‍♂️

سال دهم تیزهوشان درس خوندم ، فرزانگان یک

الانم امسال انرژی اتمی درس خوندم

و برای سال دهم دو دلم که برگردم تیزهوشان یا همین انرژی اتمی بمونم

چون از لحاظ اموزشی بنظرم سطح کاملا یکسانی داشت و هردو عالی بودن

ولی خب امکانات انرژی اتمی بیشتره

و از طرفی شهریه ی بیشتری ام داره.برای همین دو دل شدم

سال دوازدهمم خیلی برام مهمه از طرفی

خودم فرزانگان یک تهران درس خوندم سال دهم اونم رشته تجربیو همچین حالتایی که میگیدو نداشتم :)الانم تاپ ...

عزیزم بستگی به آدمش داره این مورد برای بیشتر ادما هست شاید شما خیلی زیاد درس میخونی و روحیت خیلی قویه

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

خودم سال دهم تیزهوشان فرزانگان یک درس خوندمامسالم انرژی اتمی درس خوندماز نظر من از لحاظ اموزشی کاملا ...

میشه منو راهنمایی کنی پسرم رو چطوری باهاش کار کنم تیزهوشان قبول بشه خیلی باهوشه 

سال۱۰بخوان بیان تیزهوشان، به نظرتون چنددرصداحتمال قبول داره، میگن پذیرش ندارن شایدهرمدرسه ۲یا۳نفر بخ ...

بستگی به این داره اولویت کدوم فرزانگان زده باشید

فرزانگان یک کلا خیلی کم دانش اموز میگیره

اونسالی که من ازمون دادم نمیدونم چقدر ورودی داشتیم

ولی از بین ۱۵ نفر بچهای کلاس تجربی که من توش بودم فقط ۵ نفر جدید بودیم

خیلی از بچهای قبلی انصراف داده بودن

از طرفی توی رشته ریاضی ام بالاخره ورودی داشتیم فقط تجربی نبودن.