2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میشه درمورد جو تیزهوشان یکم توضیح بدی؟ دختر من نهمه و داره میخونه برا تیزهوشان... اینکه میگن ف ...

نه اگر دخترتون واقعا تیزهوش باشه مشکلی براش پیش نمیاد

ولی اگر به ضرب و ضورب کلاس و تقویتی بخواد قبول شه قطعا اونجا بهش فشار میاد

اصلا این مدرسه احداث شد تا نخبه پرورش بده:)

واقعا؟ بچت قبول شده؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

کتابخونه و ازمایشگاه خیلی مجهزفضاشم خیلی ترتمیزه به نسبت سطح اموزشیشم فکر میکنم یمقدار بالا تر باشهش ...

چه گرون  . واقعا ارزششو داره  ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

دختر من کلاس اوله

حل مسئله و ریاضیش خوبه

فقط تو املا اونم گاهی یه دونه اشکال داره

مثلا واژه جا میندازه و... 

به نظرت پتانسیل تیزهوشان داره؟ 

تو مثلا وضعیت املات چطور بود؟ 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
تاپیکو برا خودم زدم.امسال انرژی خوندمبرا سال بعد دو دلم انرژی ادامه بدم یا برگردم تیز

چه رشته ای میخونی؟ معدلت چند اومد؟ پس نخبه شمایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تجربیمعدل نهایی یازدهم ۱۹.۷۴:)

میشه بگی ویژگی شما چیه😃 دوست دارم ببینم نخبه ها چجورین

1
5
10
15
20
25
30
35
40