2777
2789

من از دست این پدر مادر چیکار کنم ابرمونو بردن ندار هم نیستن بگین چه گلی تو سرم بریزم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

میفهممت 

بعدم صبح میگن این دختره مامان باباش فلانن ما باید جواب بدیم و خجالتش برای ماست

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهممت بعدم صبح میگن این دختره مامان باباش فلانن ما باید جواب بدیم و خجالتش برای ماست

شرفمون رو بردن از فامیل و دوست و‌اشنا قرض میگیرن و پس نمیدن حتی از خود من که متاهلم پول میگیرن پس نمیدن

شرفمون رو بردن از فامیل و دوست و‌اشنا قرض میگیرن و پس نمیدن حتی از خود من که متاهلم پول میگیرن پس نم ...

نباید بدی بهشون 

به حرفات گوش میدن اگر حرف بزنی باهاشون ؟؟

مثلا الکی بگو فلانی گفته مامانت اینا پول قرض میگیرن نمیدن ما راضی نیستیم پول بدیم بهشون تو رودروایسی میمونیم تا خجالت بکشن قرض نگیرن

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

نباید بدی بهشون به حرفات گوش میدن اگر حرف بزنی باهاشون ؟؟مثلا الکی بگو فلانی گفته مامانت اینا پول قر ...

اره گوش میدن تقریبا اونم چون متاهلم 

خواهر مجردم خیلی عذاب میکشه