2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 61 پست
دقیقا الان به فکر این بودم ده تومن برم بوتاکس و ژل بزنم 🤦🏻‍♀️😂

ادم باید دورو نگا‌کنه چند سال دیگه ی‌جا ب مشکل بخوری همین طلا دستتو میگیره میفروشی مشکلتو حل میکنی یا شاید طلا گرونتر شه بتونی بفروشی بزنی ب یه کاری بنظر من الکی‌خرج نکن اول طلا بگیر ی مقدار بقیشم هر چی موند خرج کن برا خودت 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

طلا  بگیر  مگه  چقدر  پایین  میاد

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم بخر. برای دراز مدت ،ضرر نمی کنی نهایت دویست تومن کم بشه که بعدها جبران میشه

پس میرم 

حالا منکه نهایتا بتونم ۹ -۱۰ گرم طلا بگیرم این صد تومن کم یا زیاد کلا توی این ۱۰ گرم میشه ۱ تومن 

رو چه حسابی این حرف می زنی ؟

رو حساب تجربه چطور؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ادم باید دورو نگا‌کنه چند سال دیگه ی‌جا ب مشکل بخوری همین طلا دستتو میگیره میفروشی مشکلتو حل میکنی ی ...

بخدا اره

سر همین میخوام سریع بخرم چون تو دستم بمونه دو روزه خرج کردم

پس میرم حالا منکه نهایتا بتونم ۹ -۱۰ گرم طلا بگیرم این صد تومن کم یا زیاد کلا توی این ۱۰ گرم میشه ۱ ...

هر روز که میگذره با خودت میگی کاش چند روز پیش خریده بودم

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
دقیقا الان به فکر این بودم ده تومن برم بوتاکس و ژل بزنم 🤦🏻‍♀️😂

نه  بابا  حروم  نکنی پول رو  عصر  برو  طلا بگیر

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم