من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا ۶۰ متر و ۸۰ متر زیادم فرقی ندارن مهم نور گیر بودن و حس خوب داشتنه
۷ سال طبقه بالای مادر شوهرم اینا بودیم الان جدا شدیم بازم کوچیکه اما نورگیر و زیباس و بهترین دکور چیدم اما دلم گاهی برا خودم میگیره مقایسه میکنم با خواهر شوهرم و دوستام که بالای صد متره
هرچقدر بش میرسم و خرید میکنم خوشگل میکنم خونه رو باز خودمو نمیتونم گول بزنم دلم اینقد میگیره که نمیتونم یه مراسم بگیرم چون بیشتر از ۸ نفر تو هال جا نمیشن
۷ سال طبقه بالای مادر شوهرم اینا بودیم الان جدا شدیم بازم کوچیکه اما نورگیر و زیباس و بهترین دکور چی ...
خب پس ناشکری، به جنبه ی مثبت ش فکر کن جدا شدین مستقل شدین،صبح به صبح پرده هارو بزن کنار پنجره هارو باز کن هوای تازه بیاد ،اسفند دود کن آهنگ شاد بزار ،گل طبیعی تو خونه نگه دار همه اینا باعث حال خوب میشه
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وای مناینجوری شده بودم خونه برام تکراری شده بود اخر عوضش کردیم.الان باز این خونمون داره برامتکراری میشه با اینکه سه ساله خریدیمش و خیلی خوشگله.اما دلمو زده انگار.به شوهرم میگم عوضش کنیم اونم میگه بزار نفس بکشیم توروخدا.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.