2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر برادر من تیزهوشان رف البته ت شهرما انرژی اتمی نیست شهریه هم خیلی نمیدادن چون دولتی بود قبولی کنکور هم زیاد دارن مثلن همین امسال دوازدهمی ها چن نفر فرهنگیان قبول شدن چن نفر هم پزشکی در کل از فرهنگیان فقط10نفر میخاستن هر10نفر از همین مدرسه بودن

به عنوان کسی که تو این مدارس تحصیل کرده پیشنهاد میکنم بچتو صد کیلومتریشون نفرستی حالا انرژی اتمیو نم ...

خودم فرزانگان یک تهران درس خوندم سال دهم اونم رشته تجربی

و همچین حالتایی که میگیدو نداشتم :)

الانم تاپیکو برا خودم زدم

دو دلم که از تیزهوشان برم انرژی اتمی چون انرژی سطح اموزشی و امکاناتش بالاتره

قبول شده بودم ششم به هفتم ولی چون مامانم داشت نینی میاورد به دلایلی نتونستم🥺😫😂نهم به دهم ازمون دا ...

آفرین

قبولی نهم به دهم خیلییییی سختتره

دخترم متوسطه اول فرزانگانه ،خیلی برام سوال بود که بدونم از متوسطه اول به دوم بچه ها چقدر ریزش دارن و ادامه نمیدن سمپادو؟شما اطلاع داری؟

به نام خداوند رنگین کمان                                  چنین گفت با ما،به روشن بیان                                     که فردای ایران ،بسی روشن است                                   به پاکی خونم ، به نامم کیان 🌈🌈                
دختر برادر من تیزهوشان رف البته ت شهرما انرژی اتمی نیست شهریه هم خیلی نمیدادن چون دولتی بود قبولی کن ...

قبولی انرژی اتمی ام با تیزهوشان یکیه تقریبا فارغ از اینکه کلی المپیادیِ طلا و نقره ام میده بیروت

من فرزانگان درس خوندم 

راضی هستم چون چند بعدی درس خوندیم، یعنی مثلا به اجتماعی و دروس علوم انسانی هم که برای اینده مفیده اهمیت داده میشد

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
وقتی عدالتی وجود ندارهبنده خدا اون بچه ای که تو روستا هیچ امکاناتی نداره

بله متاسفانه، 

پسرخاله پسرعموم. توروستا، دانشگاه امیرکبیرپذیرفته شد، بعدش برای ارشد، هم همون جابدون کنکور قبول شد، معدلش بالا بود، بعدش دکتری و...

واقعااینجوربچها نابغه هستن، نه کسایی که باکلی امکانات و معلم و...راحت درس میخونن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
آفرینقبولی نهم به دهم خیلییییی سختترهدخترم متوسطه اول فرزانگانه ،خیلی برام سوال بود که بدونم از متوس ...

نه اطلاعی ندارم درباره ریزش راهنمایی

چون راهنمایی اونجا نبودم:) قضاوت الکی نمیکنم😂

خودم فرزانگان یک تهران درس خوندم سال دهم اونم رشته تجربیو همچین حالتایی که میگیدو نداشتم :)الانم تاپ ...

خب اگر خودت فرزانگانی هستی ، من جات بودم همین فرزانگانو ادامه میدادم البته من فکر میکنم حدود ۱۲ ، ۱۳ سال ازشما بزرگترم ، الان نمیدونم جوش چطوریه ولی اونموقع خیلی بهتر از غیر انتفاعی ها بود

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
نه اطلاعی ندارم درباره ریزش راهنماییچون راهنمایی اونجا نبودم:) قضاوت الکی نمیکنم😂

ممنون عزیزم

یه سوال دیگه هم داشتم

در دوره ی دوم هم به مسایل و اموزشهای فراتر از کتاب (اموزش سطح بالاتر از کتاب ،دوره های متنوع اموزشی مثل برنامه های مختلف کامپیوتر و هنر و همچین چیزهایی)هم میپردازن یا صرفا کتاب درسیه و مسایل کنکور؟

به نام خداوند رنگین کمان                                  چنین گفت با ما،به روشن بیان                                     که فردای ایران ،بسی روشن است                                   به پاکی خونم ، به نامم کیان 🌈🌈                
مدرسه شهریه محور هست که توسط انرژی اتمی کشور اداره میشه

شهریه محور چیه؟ بچه هاش نخبن؟؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗