2777
2789
حتما ببرین مشاورهاین بچه در معرض خطر جدی هستآسیب روحی که بعدا خدای نکرده منجر به آسیب جسمی میشهحتما ...

حتما با پدرم صحبت میکنم که با پدرش حرف بزنه یا اگر بازم توجه ای نکردن خودمون ببریمش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کاری ب غذا و لباسو درسش تداشته باش

یکی ازخواهرم به شدت جبهه میگیره

ودائم بهش میگه ما ازبی نظمی خوشمون نمیاد خونه ی ما باید نظم داشته باشی

یا بهش میگه خیلی بی نظمی وازاین قبیل افراد

امروزم بهش گفتم بزار یه بار بدون درس ومشق ولباس کثیف بره تا خودش متوجه ی کارش بشه

قبول نکرد گفت تا بگن تقصیر خانواده شه

حقیقتش قانع کردن خواهرم یه مقدار سخته به خصوص که ازمن بزرگتره

عزیزم بالاخره یه جا باید تربیتش شروع بشه دیگه تربیت سخته تغییر سخته باید همگی با هم همکاری کنین و ای ...

اتفاقا به تنها مسئله ای که زوم نکردیم مسئله ی بیماریشه

فقط حساسیت ما روی دسفرالشه که باید هر روز بزنه برای سلامتی شه نمیشه اینو بیخیال بشیم

آهانعزیزم چه عمه خوبیحالا اگه عمه ما بود...

خوبی ازخودتونه

من بیشتر رو جنبه ی روان برادرزادم خودمو درگیر کردم

خواهر بزرگم رو بهداشتش

خواهر دیگم رو درس ومشقش

که اون دوتا دیگه عاصی شدن

من کارای اون دوتارم انجام میدم البته ولی اون دوتا دیگه عاصی شدن وکلافه ومن توفکر اینم که روانش ضربه نخوره

متوجه نشدم پدر مادرش دعوا دارن یا حدا شدنمگه میشه بچه بیاد خونه شمااحتمالا مادرتون برخلاف مادرش رفتا ...

نه دعوا ندارن وجدا نسدن

حق با شماست مسئولیت مالی بچه رو دوش مادر من بوده براش تولد بگیر لباس بخرو...

پدرشم دائم میگفت یا پول ندارم 

حالا من کمکی که میتونم بکنم اینه که وسیله هایی که مادرم میخره رو بدم به مادر وپدرش وبگم که خودشون گرفتن شاید بچه برگشت سمت خودشون

ماهم خیلی مقصر بودیم این وسط

نه دعوا ندارن وجدا نسدنحق با شماست مسئولیت مالی بچه رو دوش مادر من بوده براش تولد بگیر لباس بخرو...پ ...

خیلی مقصرید

دوستی خاله خرسه پتاسفانه🤕

مادرشوهرمنم داشت همین کارو میکرد

ب پسرم میگفت تو پسر مایی

اینا تو رو از ما گرفتن

یبار پسرم باهام دعوا کرد شما خانواده من نیستید و من زار زدم😭

این بچه از پدرو مادرش محبت و توجه دریافت نمیکنه ولی از شما چندین برابر دریافت می‌کنه ‌برای همین دوست ...

حق با شماست.من توی خونه شون نبودمولی مادرش میگفت خیلی زبون درازی میکنه یا پدرش میگفت جوابدهی میکنه بچه خودمم که میدیدم بچه افسرده است وطبق دیده های خودم احساس کردم تنهاست به خصوص که عزت نفس واعتماد به نفس کمی داشت

گفتم بچه توجه ومحبت کافی نمیبینه من این حس رو بهش بدم ولی هیچ زمان نگفتیم بیاد خونه مون بمونه حتی گاهی میبردیمش خونه شون بمونه ولی وقتی میومد خونه مون میگفت عمه من شب پیش شما میمونم اینطور شد که کلا اومد پیشمون

وبه گفته ی شما پدرمادرشم مسئولیتشو انداختن گردن ما

خیلی مقصریددوستی خاله خرسه پتاسفانه🤕مادرشوهرمنم داشت همین کارو میکردب پسرم میگفت تو پسر ماییاینا تو ...

الهی عزیزم متاسفام چقدر بدجنس بوده

من نمیخوام جانب مادرمو بگیرم

ولی واقعا برادرزاده ی من کمبود داشت که مادرم براش میخرید یا ما محبت کردیم بش ولی هییییچ زمانی  همچین حرفی رو به برادرزادم نزدیم یا سعی نکردیم برادرزادمو از پدرومادرش دور کنیم

بعد مسئله ی دیگم که بود زن داداشم شاغل بود وقتی برادرزادم کوچیک بود وبچه هنوز رودستی بود وتایم روزو کنار ما میگذروند براهمینم مقداری وابسته ی ما الان یه برادر زاده ی کوچیک دوساله دارم که اونم یه تایم روزو خونه ی ماست

رفتار ماهم اشتباه بوده که جادادیم به بچه ولی ازروی قصد وغرض نبوده هیچ وقت

الهی عزیزم متاسفام چقدر بدجنس بودهمن نمیخوام جانب مادرمو بگیرمولی واقعا برادرزاده ی من کمبود داشت که ...

منم شاغل بودم و پسرم پیش اونا میموند

ولی شمام کمک مالی رو ب برادرت و زن داداشت میکردید

اون بچه با جلب ترحم داره هم از آخور نیخوره هم از توبره و زن داداشتم متاسفانه بیعرضه س انگار

چون من یبار ب نادرشوهرم حرف پسرمو گفتم و از اون ب بعد حد خودشونو فهمیدن

دیگه هم نذاشتم تنها اونجا بمونه