2777
2789
عنوان

میدونستین زندان یه اتاق داره برای رابطه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 13567 بازدید | 161 پست
مطالعات زنان😂😂😂😂

😂😂😂وااای خیلی خوبه چقدرم جدی نوشته

یکسری از تاپیک ها واسه خواهر کوچیکمه من گرردن نمیگیرم 😂😂 مال وقتیه که عاشق شده بود ....بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

اره همسر من سرباز زندان بود می کفت هر وقت ملاقات شرعی بوده اسم زندانی رو می خوندن خانمش با نشون دادن مدارک می رفته داخل می گفت این وسط هر هفته یه پیرزن اضافه میومده یعنی به چه امیدی میومده الله اعلم، می کفت کیفش هم پر از لوازم آرایشی بوده  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسایی که حبس ابد و اینا هستن یا زندان خیلی میمونن ده بیست سال اونا رو میارن به ل و ا ط

لوا ط چیه دیگه

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

اگرم باشه اونقد شرایطش سخته ک لابد طرف قید اون ی ساعت حال کردنو میزنه😂😂😂😂

اتفاقا تو زندانه ک طرف قدر اون ی ساعتو میدونه

کجای کاری زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
هیچ وقت بدبختی کسی رو هم به چشم دیدی به زبون نیار که بار منفیش بشدت زیاده تا جای کسی زندگس نکردی نخو ...

این از عزت نفس پایین میاد . و با هر اشکی هیچ اتفاقی نمیفته  ، ضرب المثلی ک میگ با دعا گربه سیاهه بارون نمیاد رو ک شنیدی 

ببین قانون برای کسایی ک کاری رو انجام دادن ک همه جا گفته شده نکن و...

من الان ن ب کسی طعنه زدم ن حرف بدی 🙂

خب؟میخوام فازتو از اینکه مطرحش کردی بدونم سودی برای ما داره؟

افزایش اطلاعات عمومی🤌🏿

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
😂😂😂وااای خیلی خوبه چقدرم جدی نوشته

بیا قسم بخورم که حتی دیپلمم نداره😂😂

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من
بیا قسم بخورم که حتی دیپلمم نداره😂😂

خیلی بدی😂😂

خیلی ازتون خوشم امد خیلی دختر فهمیده ،عاقل هستی😍

عزیزممم شما لطف داری که بهم ❤️😘

اینطورها هم نیست هیچ کس خوب مطلق و عاقل نیست همیشه 

ولی سعی میکنم همون لحظه خودمو بزارم جای کسی که درموردش صحبت میشه اینطوری خیلی بهتر میشه درمورد مسائل حرف زد 🌹