2777
2789
عنوان

میدونستین زندان یه اتاق داره برای رابطه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 13574 بازدید | 161 پست
نه تو امریکا بهش میگن اتاق شرعی😕

😂😂😂😂😂😂😂

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله پدرشوهر من زندان بود گفت یه پسر لات رو دستگیر کردن هر شب تو زندان به بچه سن ها تجاوز میکرده گفت ...

😂😂😂 اونایی ک سنشون کمه اصلا جای بزرگا نیستن 

و اصلا نمی‌ذارن همچین کارهایی بکنن .چاخان کرده پدرشوهرت

بچه تایم چقده؟

کسی میدونه؟

😂🚬

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نمیخام قضاوت کنم ولی مردی ک بره زندان بنظر من کنسله البته ب جرم ش هم ربط داره ولی خب خیلی بدبختن همچ ...

هیچ وقت بدبختی کسی رو هم به چشم دیدی به زبون نیار که بار منفیش بشدت زیاده 

تا جای کسی زندگس نکردی نخوردی نخوابیدی راه نرفتی سعی کن فقط نگاه کنی و جمله ای نگی جانم که دلی بشکنه و اشکی از چشمی بیاد دوست عزیزم ❤️

فک نکنم همچین چیزی اصلا وجود داشته باشهاز توی فیلم ک نمیشه قضاوت کردزندون اسمش روشه دیگهاونجوری باشه ...

بله هست.

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من
بچه تایم چقده؟کسی میدونه؟😂🚬

😂😂😂😂سواله اخه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

فک نکنم همچین چیزی اصلا وجود داشته باشهاز توی فیلم ک نمیشه قضاوت کردزندون اسمش روشه دیگهاونجوری باشه ...

چون شما فکر نمیکنی دلیل نمیشه وجود نداشته باشه 

بجز زندانی های سیاسی که اوضاع خوبی ندارند و قتل و اینا زندان برای بقیه که پول داشته باشند راحت تر میگذره با پول خیلی امکانات میتونند داشته باشند 

فقط لطف خدا
😂😂😂 اونایی ک سنشون کمه اصلا جای بزرگا نیستن و اصلا نمی‌ذارن همچین کارهایی بکنن .چاخان کرده پدرشوه ...

۱۸ به بالا دیگه بچه حساب نمیشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من
😂😂😂 اونایی ک سنشون کمه اصلا جای بزرگا نیستن و اصلا نمی‌ذارن همچین کارهایی بکنن .چاخان کرده پدرشوه ...

منظورش از بچه سن کسایی بودن که از بقیه کوچیک ترن عزیزم فساد همه جا هست به جان عزیزمه یه پیرمرد میشناسم همش مردای جوون رو میبره خونش که بهش تجاوز کنن

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
هست عزیزم😐🤦‍♀️

اگرم باشه اونقد شرایطش سخته ک لابد طرف قید اون ی ساعت حال کردنو میزنه😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

😂😂😂😂سواله اخه

سوال پیش میاد خب 😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○