2777
2789
عنوان

میدونستین زندان یه اتاق داره برای رابطه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 13574 بازدید | 161 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جرم شوهرش چی بود

نمیدونم دقیق

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من کاربر مرد هستم و مدتی به خاطر مهریه زندان بودم. اجازه دارم فضای اونجا و برخورد زندانیایی که ملاقا ...

خیر ضروروتی نیست بدونیم چون نه کاری از دستمون برمیاد نه صلاحه تو سایت که الان پر بچه اس این مسائل ناجور بازگو بشه 

مطالعات زنان😂😂😂😂

(😂)

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یعنی مردا باهم؟...

بله پدرشوهر من زندان بود گفت یه پسر لات رو دستگیر کردن هر شب تو زندان به بچه سن ها تجاوز میکرده گفت پلیس زندان هم میدیده کیف هم میکرده

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

فک نکنم همچین چیزی اصلا وجود داشته باشه

از توی فیلم ک نمیشه قضاوت کرد

زندون اسمش روشه دیگه

اونجوری باشه طرف میخوره میخابه حالشو میکنه

دیگه بیرون برو هم نیس

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀