2777
2789
عنوان

انقدر کتک خوردم سر یچیز مزخرف هنوز بدنم میسوزه ومیلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 85 پست
گفتم دیگه چی میخای لباس مامان باباتم ما بخریم؟هیچی دیگه شروع کرد ب توهین کردن پدرم بعدم منو گفت تورو ...

به پدرت بگو یه وکیل بگیره همین الان حساب کار رو بدین دستش. بیاد دنبالت زنگ بزنین ۱۱۰ صورتجلسه کنه کتک خوردی و بخاطر عدم امنیت از خونش میری که حکم عدم تمکین هم نتونه بگیره. اول صبح هم مهریه رو بذار اجرا. به طلاق ختم نمیشه اما آدم میشه 

گفتم بخونین عزیز

عروسی نگیر .گ.وه خورده نمیتونه عروسی بگیره ب بابات بگو بذار دمشو قیچی کنه مگ بی کس و کاری؟!؟

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخداا اصلا درک نداره گف ما که نگفتیم بابای خودت ک....یر گوزی کرد هی توهین کرد

جلوش زنگ بزن ب بابات بگو عروسی نمیخام ،باید برا کسی بگیری ک لیاقت داشته باشه نه مفت خوری کنه تا شوهرت بشنوه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
گفتم دیگه چی میخای لباس مامان باباتم ما بخریم؟هیچی دیگه شروع کرد ب توهین کردن پدرم بعدم منو گفت تورو ...

شما هم بد حرف زدی ولی نباید دست روت بلند میکرد از الان حرمتهارو میشکنه فردا پس فردا خدایی نکرده دست و پاتو میشکنه بگی بالای چشت ابرو هست

عزیزم به پدرت بگو جدا بشو مردی که بزنه همیشه کتکت میزنه 

مگه پدر مادر دختر بزرگ می کنن عروس می کنن که شوهر کتک بزنه اصلا نبخش اصلا

عروسی نگیر عروسی نگیر همون پولو به تیکه زمین یا هر چی بابات بگیره بزنه به اسمت تا اون حیوون بشینه سر ...

دقیقا خواستم همینو بگم 

چرا عروسی بگیره اصلا که شوهرش بعدا شاخ بشه 

همون مبلغ بده یه چیزی واسه خودش 

طلاق بگیر بابا

پول عروسی هم برو بده پول پیش خرید خونه 

خونه رو بده رهن ک تو خرید خونه کمک باشه

بعد طلا هم بفروش بزار رو خرید خونه

جاهاز ببر اونجا

مهریه هم از همسر آشغالت بگیر

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

استار عیب و ایراد داری؟ 

عقلت کمه ؟ کج و کوله ای ؟

دقیقا چه مشکلی داری که همچین ازدواجی کردی و به همچین شرایطی تن دادی؟

بابات جهاز داده دختر داده خرج عروسی و عقد هم داده 

داماد چی اورده ؟؟؟؟؟؟ خودش و پاپیون کرده ؟

پول قرهاشم میخواهد از بابات بگیره ؟؟؟؟؟؟

اصلا چرا بابات باید برات عروسی بگیره اونم بعد دو سال ؟

خدایی بگو عیب و ایرادت چی بوده ؟ 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

عزیزم خواهش میکنم خودتو بدبخت نکن خریییت نکن ، بردار به بابات بگو ، این روانیه تعادل نداره وقتی گل میکشه ، اگه آسیب جدی بزنه بهت چی؟ یکم فکر کن خب چرا باید دستی دستی گند بزنی به زندگیت ،تا دیر نشده به بابات بگو و طلاقتو بگییییر لطفااااا