2777
2789
عنوان

انقدر کتک خوردم سر یچیز مزخرف هنوز بدنم میسوزه ومیلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 85 پست

بعدا کارت با این آدم به جدایی میکشه

چه اصراری داری عروسی بگیری اونم با این شرایط؟

بهش بگو خودت باید برام عروسی بگیری هرچقد در توانته بزار یه جشن کوچولو بگیر 

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد دوسال خنده دار نی برا این عتیقه خرج کنی عروسی بگیری؟ پول زیادی داری برو ماشین بگیر برا خودت

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بعد گفتم همینجوریه دیگه همه جا حتی داماد مال خودشو میده عروس حتی گف نه چه ربطی داره گفتم در کل مال ک ...

ببین عزیزم پدرت دوست داشت درست ولی اینکه اون عوضی بخواد اینطوری کنه واقعا بده حتی اگه عاشقش باشی هم بندازش دور اینطوری میگه من چقدر فلانم که اینا اینقدر برام خرج می کنن خرج عروسی دخترشونم میدن

گفتم دیگه چی میخای لباس مامان باباتم ما بخریم؟

هیچی دیگه شروع کرد ب توهین کردن پدرم بعدم منو گفت تورو گرفتم مامانت اینا نفس راحت کشیدن اینا دعوا بالا گرفت هر چی تونست منو زد منم دست انداختم ولی زدن اون کجا و منکجا

حتی به این فکر میکنم ب پدرم بگم من زندگی ندارم   ،برای کی میخای عروسی بگیری ،چی چی دومادو میخای ب همه نشون بدی منصرفش کنم از گرفتن عروسی خرجی که اصلا وظیفشم نیس،من فقط دارم تحمل میکنم 

بابای من واسه عقدم رفت طلاهای شیک و توچشم خرید همون رو داد بهم سرعقد

گفت من میتونم همین پول رو جشن خوب برات بگیرم ولی اونا باید بهترین جشن عقد رو برات بگیرن تا بدونن سخت باید بدستت بیارن

اگر اسون بدستت بیارن قدرت رو نمیدونن ولی الان رو سر میذارنت

بخدااا من اونموقع ناراحت بودم ولی الان ممنونشممم این حرفش تو زندگیم با چشم دیدم

۱۹سالته شوهرت ب گفته خودت گل میکشه...کتکت میزنه عروسیم میخای بگیری براش! خدایی بابات چزا میخاد اینکارو بکنه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
سر این کتک خوردی ؟نکنه شوهرت فک کرده خرجشو باید ننه بابای تو بدن؟متاسفم ولسه شعور نداشتش

بخداا اصلا درک نداره گف ما که نگفتیم بابای خودت ک....یر گوزی کرد هی توهین کرد

گفتم دیگه چی میخای لباس مامان باباتم ما بخریم؟هیچی دیگه شروع کرد ب توهین کردن پدرم بعدم منو گفت تورو ...

عروسی نگیر عروسی نگیر 

همون پولو به تیکه زمین یا هر چی بابات بگیره بزنه به اسمت 

تا اون حیوون بشینه سر جاش یکم ادب بشه 

گفتم دیگه چی میخای لباس مامان باباتم ما بخریم؟هیچی دیگه شروع کرد ب توهین کردن پدرم بعدم منو گفت تورو ...

جان جدت از این روانی تا بچه نداری جدا شو لطفا خواهش میکنم فردا با ی بچه تو بغل جدا میشی 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

آخه میدونی چیه فردا میخواد بگه پدرت بیاد خرج زندگیمونم بده

دقیقا مثل شوهر خواهرم 

ک ما خرج ۴بچه مدرسه ای داریم میدیم و.....

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟