2777
2789
عنوان

انقدر کتک خوردم سر یچیز مزخرف هنوز بدنم میسوزه ومیلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 85 پست

از این اقا برای تو شوهر در نمیاد. امیدوارم سال دیگه نیای اینجا تاپیک بزنی یه بچه ازش دارم حالا چیکار کنم

حتی اگه میخوای باز تو این زندگی بمونی اون عروسی رو حتما کنسل کن. نذار خانوادت یه ریال تو زندگیت خرج کنن. شوهرت بیش از حد پررو و متوقع شده زبونشو درازتر از این نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چطوری بهش بگم فقط نهایت بتونم بگم من راضی نیستم که بخای خرج عروسی کنیو از گرفتن عروسی جلوگیر ...

اول اینکه تحت هر شرایطی نباید عروسی بگیری 

شما دو ساله رفتی سر زندگیت پدرت هم هر خرجی تونسته کرده 

اصلا دلیل نداره عروسی بگیره اونم برای همچین ادم پرویی 

ببین عزیزم اجازه بده ادمها وظایفشان را خودشان انجام بدن وقتی شما مداخله میکنی یا لطف میکنی اون طرفت فکر نمیکنه داری لطف میکنی فکر میکنه گو.ه خاصیه و نگاه از بالا به پایین پیدا میکنه 

نتیجش میشه اینکه بهت میگه مگه من گفتم خرج کنند . من تو را نمیگیرفتم کی میرفت . من تو را گرفتم خانوادت راحت شدن 

کی این و میگه همانی که شپش تو جیبش ملق میزنه و از اخلاقو رفتار نمره صفر میگیره 

دست به ترکیب ادمها نزنید گندشون نکنید بیش از انچه که هستن محترم نشمارید 

عروسی را کنسل کن و بشین فکر کن ... زندگی لباس عروس و اهنگ و قر دادن نیست 

زندگی خیلی دردسر و بالا و پایین داره 

ببین برای این بالا و پائین ها اماده ای ؟ ایا برای این راه همراهت و درست انتخاب کردی 

اگه یک روز فهمیدی اشتباه کردی گوشی و بردار و به بابات بگووو ... نترس 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
طلاق بگیره بهتره

کی؟؟؟ خواهرم؟؟؟

یا این خانم؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

نمیدونم چطوری بهش بگم فقط نهایت بتونم بگم من راضی نیستم که بخای خرج عروسی کنیو از گرفتن عروسی جلوگیر ...

عزیزدلم خودتو گول نزن برو صاف و صادقانه با پدرت درمیون بزار 

خودتو گول نزن 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

اول اینکه تحت هر شرایطی نباید عروسی بگیری شما دو ساله رفتی سر زندگیت پدرت هم هر خرجی تونسته کرده اصل ...

اشتباه که خبلی اشتباه بزرگی کردم فهمیدم بخدا

تاپیک جدیدم رو لطفا چک کن علت ازدواجم رو گفتم

فقط میخام بیخیالی طی کنم  پولاش بگیرم پس انداز کنم برای خودم اگه یروزی مشکلی پیش اومد از خودم داشته باشم نخام برگردم خونه پدرم ، که از مادرم طعنه بشنوم

گفتم دیگه چی میخای لباس مامان باباتم ما بخریم؟هیچی دیگه شروع کرد ب توهین کردن پدرم بعدم منو گفت تورو ...

وقتی چیزی ک وظیفتون نیس رو انجام بدی مسشه وظیفه نه لطف

مردا نمیگن دستت درد نکنه

میگن دخترو دادن خرجم کردن اینجوری ارزشت نیاد پایین

بنظرم ب پدرت بگو عروسی نمیخای و پول عروسیو برات طلا بگیرن اونم نه همشو

شوهرتم نمتونه حرفی بزنه .اصلا خبر دارم نشه چ بهتر

والا هم دختر بدی هم خرج

عزیزدلم خودتو گول نزن برو صاف و صادقانه با پدرت درمیون بزار خودتو گول نزن

واقعا شماها هر اتفاقی با شوهراتون براتون میوفته صاف صاف میرید به خانواده هاتون میگید؟اگه مشکلات به خانواده ها کشیده بشه دیگه باید فاتحه اون زندگی رو خوند .ایشون که نمیخواد طلاق بگیره بره به باباش همه موضوعو بگه کلا روابطو تیره و تار کنه هم خودشو هم زندگیشو رو چشم بندازه و سبک کنه.همینجوری که خودش گفت همینکه باباشو منصرف کنه عروسی نگیره کافیه دیگه لازم نیس بحثو دعواهاشونم مو به مو تعریف کنه

واقعا شماها هر اتفاقی با شوهراتون براتون میوفته صاف صاف میرید به خانواده هاتون میگید؟اگه مشکلات به خ ...

ن نمیگیم عزیزم 

ولی کسی ک دست بزن داره دستش کوتاه نمیشه و عادت میشه براش متاسفانه 

و گرن من از شنیدن این قضیه دلم ب درد گرفت براشون

عقل نداری آره؟؟

این بی غیرته هیچی ندار ارزش داره بعدا با بچه ویلون در خونه بابات بشی؟؟