2777
2789
عنوان

انقدر کتک خوردم سر یچیز مزخرف هنوز بدنم میسوزه ومیلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 85 پست
استار عیب و ایراد داری؟ عقلت کمه ؟ کج و کوله ای ؟دقیقا چه مشکلی داری که همچین ازدواجی کردی و به همچی ...

کج و کوله که چه عرض کنم ، ک.صخلم باشه نباید با این آدم حتی یه هفته دیگم زندگی کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا رفته خونه زندگیش عروسی برا چیشه دیگه

دیگه چطور باید به پسره بگن همین که تو خسیس گداصفت معتاد دست بزن دار دخترمون رو گرفتی ممنون و مدیونتم هستیم؟ سرتاپاتم طلا میگیریم؟؟ 

گفتم بخونین عزیز

میگن موقع ازدواج اخلاق بد طرف رو ببینید اگر بداخلاقه بیست برابرش کن بعد عروسی ببین دست بزن داره بعد ازدواج چ فاجعه ای میشه کم مونده از بابات یه پولی بگیره برای اینکه با تو ازدواج میکنه بعد ازدواج بیچارت میکنه با این اخلاقش عجب خری هس

گفتم دیگه چی میخای لباس مامان باباتم ما بخریم؟هیچی دیگه شروع کرد ب توهین کردن پدرم بعدم منو گفت تورو ...

بی رگ و ریشه و بی ذاته

نمک میخوره نمکدون می‌شکنه

اسی هنوز عقدی جدا شو بعید می‌دونم با این آدم روی خوشبختی رو ببینی.😔

استار عیب و ایراد داری؟ عقلت کمه ؟ کج و کوله ای ؟دقیقا چه مشکلی داری که همچین ازدواجی کردی و به همچی ...

بخدا هیچی ، هیچ عیبی ندارم نه زشتم نه کجم فقط دوسش داشتم ازدواجمونم خیلی یهویی پیش رفت

دیگه چطور باید به پسره بگن همین که تو خسیس گداصفت معتاد دست بزن دار دخترمون رو گرفتی ممنون و مدیونتم ...

ملت واسه شوهر چه کارها که نمیکنه من نصف این کارها رو میکردم الان مجرد نبودم😂

بخدا هیچی ، هیچ عیبی ندارم نه زشتم نه کجم فقط دوسش داشتم ازدواجمونم خیلی یهویی پیش رفت

یهویی پیش نرفته این ادم ایراد داشته از خدا خواسته دنبال یکی بوده قبولش کنه تو هم قبول کردی حالا هم ازت طلبکاره چون هیچی نیس

خوب الان چی ؟

به نظرت اشتباه نکردی ؟

چرا داری ادامه میدی ؟ چرا به پدرت جریان و نمیگی 

من بهت توصیه میکنم عزیزم ... به پدرت زنگ بزن و بگو یا اصلا برو خانه پدرت 

ببین من 15 ساله ازدواج کردم بهت میگم ازدواجت اشتباهه ... اگه خودت هم به همین نتیجه رسیدی به پدرت زنگ بزن و بگو 

شما ممکنه اینجا همه داستان و نگی .. ولی بشین فکر کن و نترس ... خدا را شکر پدر حامی ای داری که قطعا دنبال خوشی تو هست 

اگه فباور داری انتخابت اشتباهه به پدرت بگو و چیزی را پنهان نکن

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
بعد می خواد بگه من زحمت کشیدم بچه درست کردم

همین الانم همینو میگه 

بخدا خونمون شده فروشگاه خواهرم خودش میاد یا یکی از بچه هاشو میفرسته روزی ۱۰بار شاید بیاد چیز ببره از نون واب تصفیه شده (چون ما آب میخریم و آب شهری قابل خوردن نیست)تا سیب زمینی پیاز برنج پخته شده خام و....حتی مرغ و گوشت وماهی 

حتی تغذیه بچه ها برا مدرسه حتی لباس عید و.....

انگاری یتیم باشنا  

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

فاتحه این دوماد و بخونین مراسم پیشکش ! 

انصافا تو دوران عقد یا همون قبل از عروسی مرد کمتر از گل نباید به خانمش بگه چون زیباترین دورانه و خوش خوشان دوماده.، مخصوصا که عروسی و خرجشم برعهده شماست و دغدغه ای نداره پس باید نوکریتم کنه نه که بزنه شل و پلت کنه دم عروسی ! عجب وحشی ایه 

خود من دوران عقدم پدری از شوهرم درآوردم که داستانها تعریف میکردن اگه میرفت تعریف میکرد " طفلک جز خودخوری و مدارا کردن باهام هیچی نمیگفت !  جوری که مامانم میگفت یاخدا چی میخوای از جون این بدبخت ؟ دیوانه کردی پسر مردم و ... خدا به دادش برسه بعد از این باتو چجوری میخواد بسازه ؟! 

البته من سنم کم بود و خیلی اذیتش کردم حتی بعد عروسی ولی انصافا دستش روم بلند نشد حتی بعد عروسی " خدا من و ببخشه  :)

خوب الان چی ؟به نظرت اشتباه نکردی ؟چرا داری ادامه میدی ؟ چرا به پدرت جریان و نمیگی من بهت توصیه میکن ...

نمیدونم چطوری بهش بگم 

فقط نهایت بتونم بگم من راضی نیستم که بخای خرج عروسی کنی

و از گرفتن عروسی جلوگیری کنم

اونا هیچی راجب شگهرم نمیدونن من تو این دوسال نه از بدیاش گفتم نه از بی پولیمون فکر میکنن زندگی خوبی دارم