2777
2789
عنوان

روحی واقعا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 35 پست
بله درسته هزینه هاش بالاس واقعا. اگر آدم خوب و دلسوزی پیدا بشه میشه سرش حساب باز کرد.خدا رو چه دیدی ...

مادربزرگ مادر من ی دختر داشت ۴ پسر هیچکدوم اصلا نمیمدن سر بزنن سرطان نعده گرفت پوکی استخوانم داشت چاردستوپا گفتن کلا ۱ سال دیگ زندس دخترش توی روش بهش گفت چرا نمیمیری راحت شیم مامانم کل ۱ سال پیشش بود همه از تهران رفتیم دماوند خونشون بعد سه ماه اخر ی خانومی واسه پرستاری اووردیم مادرم خیلی دیگه اذیت شد خودش اوکی بود با مراقبت ما نگران بودیم اون پرستار از دخترش بیشتر توی مراسم اشک میریخت پولم نمیگرفت خیلی مهربون و دلسوز بود ادمای خوب زیاد هستش امیدولرم واسه ایشونم پیدا شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگ مادر من ی دختر داشت ۴ پسر هیچکدوم اصلا نمیمدن سر بزنن سرطان نعده گرفت پوکی استخوانم داشت چا ...

امیدوارم 🙏🙏

درد و سختی پرستاری کردن بی نهایت سخته 

امیدوارم 🙏🙏درد و سختی پرستاری کردن بی نهایت سخته

از ی طرف ادم اذیت میشه سر شرایط از ی طرف دلش نمیاد 

من خودم توی دوره کرونا پیش مادربزرگم بودم مراقبت میکردم واقعا کم اووردم رفتم از پیشش خدا صبر بده بهت واقعا استراحت کن یکمی و دنیال ی پرستار خوب بگرد

کدوم منطقه زندگی میکنی من یکی هست معرفیش کنم اگب سمت کرجی

از ی طرف ادم اذیت میشه سر شرایط از ی طرف دلش نمیاد من خودم توی دوره کرونا پیش مادربزرگم بودم مراقبت ...

دقیقا همینه 

میبینی گناه داره از طرفی هم خودت داره شدید بهت فشار میاد 

خیلی سخته بخدا 

کرج نیستم گلم 

مرسییی از مهربونیت 😘🙂

مادربزرگ مادر من ی دختر داشت ۴ پسر هیچکدوم اصلا نمیمدن سر بزنن سرطان نعده گرفت پوکی استخوانم داشت چا ...

امیدارم خدا خیر بده به مادرت

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!