2777
2789
عنوان

روحی واقعا خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 35 پست
با همسرت صحبت کن بهش بگو امیدوارم ناراحت نشی و درکم کنی ولی احتیاج دارم ی مدت تنها باشم به خودم و کا ...

باهاش صحبت کردم حرفمو قبول داره و درک میکنه ولی اگه ی مدت کمکش نکنم فشار بیشتری ب همسرم میاد و اونم واقعا داره اذیت میشه ،ولی فعلا خودمم نمیتونم یعنی واقعا یکم بیشتر بخوام کاری کنم ی مشکلی برای کمرم پیش میاد واقعا،

دعا کنید برامون 🙏🙏😔

الان شما چرا با من دعوا میکنی?این بنده خدا داره دردو دل میکنه احتیاج به همدردی و دلداری داره چیکار ب ...

دعوایی ندارم فقط خواستم تایید کنم خودش خیلی مهم تر از مادرشوهرش و حتی شوهرشه ادم تا وقتی خودشو دوست نداشته باشه نمیتونه کسی رو دوست داشته باشه 

به نظر من حتی اگر کسیم نبود ازش مراقبت کنه باید سلامت روان و جسمشو ترجیح بده و این خودخواهی نسست دوست داشتن خودشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم عزیزم واقعا هم بخاطر همسرم دریغ نمیکردم چون درک میکنه ولی الان مشکل اینجاست خودم دارم آسیب می ...

این پروسه نگهداری کردن از کسی که مریضه یا سنش بالاست واقعا روند سختی داره .من پدر بزرگم طوری شده بود که هیچ کار شخصی نمیتونست انجام بده دختراش با هم برنامه گذاشتن که پرستاری میکردن و پرستار هم برای شب گرفتن اما اینکه تا فرد قابل اعتمادی پیدا بشه برای پرستاری ممکنه زمان ببره و اذیت کننده بشه.هبچ کس دیگه نیست کمکت بکنه؟خواهر شوهر فامیل؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دعوایی ندارم فقط خواستم تایید کنم خودش خیلی مهم تر از مادرشوهرش و حتی شوهرشه ادم تا وقتی خودشو دوست ...

شاید تو نوشتار من اینطور حس کردم ...

بالاخره دیدگاه ها متفاوته .آدم باید خودش رو دوست داشته باشه اما عشق درکنارش ایثار و فداکاری و گذشت باید داشته باشه تا معنای واقعی بده.من ابدا نمیگم ایشون باید به خودش آسیب بزنه اما ایثار و گذشت کار ساده ای نیست .به هر حال باید همسرشون و اطرافیان هم مراقب باشن ایشون آسیب نبینه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
این پروسه نگهداری کردن از کسی که مریضه یا سنش بالاست واقعا روند سختی داره .من پدر بزرگم طوری شده بود ...

خیلییییی سخته 

ایشون وزنشون بالاست و این سخت ترش کرده 

حدودا ۱۲۵کیلو هستن و وقتی میگن منو جا به جا کن و کسی هم نیست کمک کنه واقعا عزاست برام😔

خواهر شوهر ندارم 

فامیل هم هرکسی دنبال کار خودشه برا کمک نمیان 

فقط خواهرشوهر مادرشوهرم دو روز اومد و رفت 

اونم بیشتر نتونست کاری کنه .

بعضی وقتا دلم میخواد گریه کنم😪

خیلییییی سخته ایشون وزنشون بالاست و این سخت ترش کرده حدودا ۱۲۵کیلو هستن و وقتی میگن منو جا به جا کن ...

خسته نباشی ...امیدوارم به زودی زود یه پرستار قابل اعتماد پیدا بکنی به قول اون دوستمون باید خیلی جاها بسپاری من خالم طوری بود هر کجا می‌رسید می‌پرسید پرستار مورد اعتماد سراغ ندارید؟یا حتی صبح بیدار میشد تلفن میزد اینور اونور 

شاید تو نوشتار من اینطور حس کردم ...بالاخره دیدگاه ها متفاوته .آدم باید خودش رو دوست داشته باشه اما ...

منم نظرم اینه تا زمانی ک به خودمون آسیب نرسه کمک خوبه 

ولی زمانی ک داریم ب مشکل میرسیم اصلا درست نیست ادامه این کمک کردن .

من خودم هر وقت برمیگردم تا سه روز مریضم حداقل 

و واقعا برام سخته بخوام انقدر جلوی شوهرم مریض و رو تخت خوابیده باشم 

حس خوبی ندارم

هزینشم عاخه خیلی بالاس و اکثرا رسیدگی خوبی نمیکنن

بله درسته هزینه هاش بالاس واقعا. اگر آدم خوب و دلسوزی پیدا بشه میشه سرش حساب باز کرد.

خدا رو چه دیدی شاید پیدا شد چنین کسی.اخرش ما یه خانمی که برای کارای خونه چندیدن سال بود میومد کمک خالم پذیرفت که بیاد پرستاری آنقدر خانم بود برای هزینه هم میگفت هرچقدر خودتون دادین قبوله!

امیدوارم برای ما هم پیدا بشه🙏🙏

ان شاءالله .

شما خیلی خانمی آفرین به پدر و مادرت با این تربیت .خیلی با احترام از مادر شوهرت صحبت میکنی.بعضیا به این مرحله که میرسن دیگه قید همه چیو میزنن متاسفانه خیلی بد در مورد مادر همسرشون حرف میزنن.خدا حتما به قلب مهربونت نگاه میکنه