2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

170 بازدید | 60 پست

بچه ها خانوادم نمیزارن با عشقم ازدواج کنم چون چندتا از دایی ها و عموهاش سیاه پوستن تو رو خدا چکار کنم ایرانی ان ولی. 

راهمون دوره همه چیو تو اولین تاپیکم گقتم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

هنوز کنار نزاشتیش؟

دختر میدونی داری با زندگیت و آینده ات چیکار میکنی؟

مردا همینجوریش مثل بچه های 4 ساله ان چ برسه ب اینکه ازت این همه ام کوچیک تر باشه 

سنش خیلی کمه برای ازدواج از نظر فرهنگی اجتماعی خانوادگی مالی هیچی باهم تفاهم ندارید  ب نظرم یکم عاقلانه تر با قضیه برخورد کن اگر برای خودت وجودت و زندگیت ارزش قائلی که پس فردا برای ی لقمه نون مجبور نشی دستت و جلو کسی دراز کنی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز کنار نزاشتیش؟دختر میدونی داری با زندگیت و آینده ات چیکار میکنی؟مردا همینجوریش مثل بچه های 4 سال ...

نمیتونم از ذهنم بندازمش بیرون۰😭😭 میخواستم دست به خودکشی بزنم از ی طرف اصلا با خانوادم راحت نیستم که باهاشون حرف بزنم راضی شن دارم دیوونه میشم 

نمیتونم از ذهنم بندازمش بیرون۰😭😭 میخواستم دست به خودکشی بزنم از ی طرف اصلا با خانوادم راحت نیستم ک ...

نکن این کارو و اون شخص ارزشش و نداره 

حداقل برای شما و موقعیتتون نداره ضمن اینکه کلا ب اندازه انگشت های یک دست هم هم رو ندیدین پس شناخت کافی روی شخصیتش نداری ادما با اون چیزی ک از پشت گوشی نشون میدن کاملا متفاوتن

نکن این کارو و اون شخص ارزشش و نداره حداقل برای شما و موقعیتتون نداره ضمن اینکه کلا ب اندازه انگشت ه ...

نمی‌دونم من پنج ساله باهاشم کوچکترین حرف بدی بهم نزده .هر کار خواستم برام انجام داده واقعا دوستم داره همش با خودم میگم چرا کسیو ک دوستت داره داری از دست میدی مثل خره افتاده بجونم این حرف 

ببین من با همسم 5 سال دوست بودم 5 سالی که باهم دوهفته تو ی خونه زندگی کردیم

مسافرت رفتیم هرشب پیش هم بودیم یا بیرون یا مهمونی و.... میخوام بهت بگم من حتی دوران دوستی با خانوادش رت آمد داشتم میرفتم میموندم و کلا مثل عروس دیگه ی جورایی بخوام بگم

بعد 5 سال ک ازدواج کردیم و زیر ی سقف رفتیم با اینکه کا پیش هم بودیم دوران دوستی بازم یکسری رفتار های جدید ازش دیدم

یکسری اخلاق های جدید ک واقعا شوکه میکرد من و الان تقریبا 7 ماهه ازدواج کردیم و واقعا این شخصی ک دارم زندگی میکنم اون شخصی نیست که باهاش 55 سال رابطه داشتم نمیگم بده یا خوبه میگم فرق داره

تو اصلا درست حسابی نه دیدیش ن نشستنش ن پاشدنش ن نحوه رفتار اجتماعیش ن عصبانیش ن مستیش هیچیش و ندیدی دستی دستی خودت و داری میندازی تو چاه و آینده ات و داری نابود میکنی ب خاطر ی عشق کورکورانه

ببین من با همسم 5 سال دوست بودم 5 سالی که باهم دوهفته تو ی خونه زندگی کردیممسافرت رفتیم هرشب پیش هم ...

آره می‌دونم کورکورانه است اما شبا تو خواب اذیت میشم همش میاد جلو چشمم ی شب آروم نمیتونم بخوابم از زندگی سیر شدم و احساس میکنم هیچکس قرار نیست اندازه اون منو دوست داشته باشه

نمی‌دونم من پنج ساله باهاشم کوچکترین حرف بدی بهم نزده .هر کار خواستم برام انجام داده واقعا دوستم دار ...

دوست داشتن مهم هست ولی همه چیز نیست

این و جدی دارم میگم بهت نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی ولی قطعا از منطقه ای ک اون شخص زندگی میکنه وضعیت زندگیت و امکاناتتون خیلی بیشتره

میتونی بری اونجا ب دور از خانواده امکانات زندگی کنی با شخصی ک حتی نه ی کار درست و حسابی داره ن ی خونه داره هیچی هیچی صفره صفره

بعد علاوه بر این تحصیلاتشم ملاکه شاید بگی ک ن روابط اجتماعیش خوبه اطلاعات عمومیش خوبه درست ولی لایق این هست ک پدر فرزندت بشه؟اگر بشه میتونه چیزی ب بچه ات یاد بده؟نحوه رفتار درست با کودکش رو بلده؟

دوست داشتن مهم هست ولی همه چیز نیستاین و جدی دارم میگم بهت نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی ولی قطعا از ...

روابط اجتماعی خودش و خانوادش بهتره بگم صفره.... حتی در حد سلام احوال پرسی کردن بلد نیستن نمی‌دونم دلیلش چیه 

آره می‌دونم کورکورانه است اما شبا تو خواب اذیت میشم همش میاد جلو چشمم ی شب آروم نمیتونم بخوابم از زن ...

این حست فقط ب خاطر اینه که ترس از دست دادن اون محبتی ک ازش میگرفتی رو داری

محبتی ک از سمت اولین مرد زندگیت یعنی پدرت نگرفتی ولی بخدای احد و واحد دوست دارم عاشقتمای الان نه نون میشه برات ن آب 

زندگی مشترک فقط از دور قشنگه نمیگم بده اتفاقا خوبه خیلی ولی انقدر مسئولیت و چالش توش وجود داره ک گاهی حتی فرصت اینکه بهم عشقتون رو نشون بدین هم ندارین

پس فردا خدای نکرده اگر اتفاقی بیوفته تو زندگیتون همین آقا میاد میگه خودت خواستی خودت دوست داشتی خودت انتخاب کردی

اون وقت چی میخوای بگی؟چیکار میخوای کنی؟

این حست فقط ب خاطر اینه که ترس از دست دادن اون محبتی ک ازش میگرفتی رو داریمحبتی ک از سمت اولین مرد ز ...

حق با شماست کاش سر عقل بیام چون داشتم به این فکر میکردم بهش بگم سرخود دوباره بیاد خونمون خواستگاری با بابام صحبت کنه ولی بازم از رفتار بابام ترسیدم پس باید در بکنم

روابط اجتماعی خودش و خانوادش بهتره بگم صفره.... حتی در حد سلام احوال پرسی کردن بلد نیستن نمی‌دونم دل ...

خب چون تو اجتماع نبودن مطمئن باش انقدر حرف بازی هست بینشون و پشت این و اون صحبت کردن دارن و چون مادرپدرشون هم باهم زندگی نمیکنن مامانش کلا آویزون زندگی شما میشه تو همه چی زندگیتون دخالت میکنه و هزارتا مورد دیگه

روت میشه به آشناها و دوستای دانشگاهت خودش و خانوادش و نشون بدی؟بدون تعارف

میتونی با این شخص تا حدی نیاز ها و آرزوهایی ک داشتی رو برآورده کنی؟

ببین قلبت و چند دقیقه بزار کنار و با عقلت فکر کن ببین کدوم برات خوبه کدوم انتخاب برات مفیده بدون اینکه احساساتت رو درگیر کنی

ی کاغذ قلم بردار نقاط مثبت خودش و خانوادشرو ی طرف بنویس نقاط منفی ام ی طرف اختلافاتتون رو سمت نقاط منفی بنویس تفاهم ها رو سمت نقاط مثبت برای خودتون و خانوادتون رو میگم ببین کدوم طرف سنگینی میکنه

حق با شماست کاش سر عقل بیام چون داشتم به این فکر میکردم بهش بگم سرخود دوباره بیاد خونمون خواستگاری ب ...

ببین این کار و اگر کنی دور از جونت دور از جونت فردا تو زندگی هراتفاقی بیوفته میگه تو خودت خواستی تو اصرار کردی 

اینم در نظر داشته باش حمایت خانوادت و از دست میدی و تردت میکنن پس پیش اون ها هم نمیتونی گلگی همسرت و کنی

این آقا هم پیش خودت فکر میکنه ک چ تحه ای هست ک شما این همه ب خاطرش تو روی خانوادت وایستادی پس فردا ن برای ودت ن خانوادت ارزش قائل نمیشه

خب چون تو اجتماع نبودن مطمئن باش انقدر حرف بازی هست بینشون و پشت این و اون صحبت کردن دارن و چون مادر ...

نه روم نمیشه دوستام و همسایه ها ببینشون چون با ما متفاوتن